Μουντιάλ 2022: Οι αγγλικές ομάδες που "κλαίνε" με την απόδοση του Μπέλιγχαμ

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ άρχισε το Μουντιάλ 2022 με γκολ. Η απόδοση του νεαρού Άγγλου ανεβαίνει και οι μνηστήρες του αγωνιούν.

England's Jude Bellingham celebrates after scoring his side's opening goal during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ σε Μουντιάλ (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Οι άνθρωποι της Μπορούσια Ντόρτμουντ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση με την απόδοση που έπιασε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στην πρεμιέρα της Αγγλίας στο Μουντιάλ 2022.

Ο 19χρονος Άγγλος στο... πάρτι των Τριών Λιονταριών με το Ιράν ήταν αυτός που σκόραρε πρώτος, ανεβάζοντας κι άλλο την ήδη τσιμπημένη τιμή του.

Οι βασικότεροι διεκδικητές του Μπέλιγχαμ για το καλοκαίρι είναι συμπατριώτες του. Οπότε παρά τη δόξα στην πρεμιέρα μια πίκρα την... εισέπραξαν.

Λίβερπουλ, Γιουνάιτεντ και Σίτι παρακολουθούν το wonderkid των Γερμανών και μέχρι πρότινος φέρονταν έτοιμοι να δαπανήσουν τα 100.000.000 ευρώ που αξίωνε η Μπορούσια. Το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως, είναι μία διοργάνωση διαχρονικά που εκτοξεύει την αξία των ποδοσφαιριστών που διαπρέπουν κατά τη διάρκειά του.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ποια είναι η Άλεξ Σκοτ που έγινε η αρχηγός των αρχηγών στο Κατάρ

Μουντιάλ 2022: Ο Τζίτζι Μπουφόν στηρίζει ομάδα - έκπληξη

Μουντιάλ 2022: Άγγλοι οπαδοί έψαχναν για μπύρες και κατέληξαν στο παλατι γιου του Σεΐχη

News 24/7

24MEDIA NETWORK