Μουντιάλ 2022: Οπαδοί της Αργεντινής τραγούδησαν υβριστικό σύνθημα για τον Εμπαπέ σε εκπομπή

Υβριστικά συνθήματα κατά του Κιλιάν Εμπαπέ και της εθνικής Γαλλίας φώναζαν σε ζωντανή εκπομπή οπαδοί της Αργεντινής με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να τους απομακρύνει.

PSG's Kylian Mbappe looks on during the League One soccer match between Angers and Paris Saint Germain, at the Raymond-Kopa stadium in Angers, western France, Wednesday, April 20, 2022. (AP Photo/Jeremias Gonzalez)
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση της Παρί με την Ανζέρ AP

Φτάνουν σιγά σιγά οι οπαδοί των εθνικών ομάδων στο Κατάρ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δε θα μπορούσαν να λείπουν τα ευτράπελα μεταξύ αυτών και των δημοσιογράφων σε ζωντανές συνδέσεις.

Έτσι, σε κανάλι της Αργεντινής, εμφανίστηκαν φίλαθλοι της χώρας οι οποίοι άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα για τους αντιπαλους.

Παρόλο που η Γαλλία δεν είναι στον όμιλο της Αργεντινής, οι οπαδοί την θεωρούν βασικό αντίπαλο για τη διοργάνωση και γι' αυτό το λόγο αποφάσισαν να τραγουδήσουν ένα υβριστικό σύνθημα για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο δημοσιογράφος προσπάθησε άμεσα να τους απομακρύνει, επειδή ξεπέρασαν τα όρια, αλλά όπως φαίνεται και στο βίντεο οι Αργεντίνοι είπαν αυτά που ήθελαν.

Δείτε το βίντεο με τους οπαδούς της Αργεντινής

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Ποδοσφαιριστής επιχείρησε να ληστέψει με μαχαίρι οδηγό Uber

Ο πατέρας του "νέου Αντριάνο" πάει να δει τι σημαίνει Ρεάλ

Ο γιος του δημοσιογράφου που έκανε τη συνέντευξη στον CR7 πήρε το καλύτερο δώρο και του ψάχνει ομάδα

News 24/7

24MEDIA NETWORK