Ο πατέρας του "νέου Αντριάνο" πάει να δει τι σημαίνει Ρεάλ

Η περιοδεία του πατέρα του Έντρικ της Παλμέιρας στην Ευρώπη συνεχίζεται. Επόμενος σταθμός η Μαδρίτη για να δει τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ.

Real Madrid's President Florentino Perez looks down during the presentation of Newly signed Real Madrid soccer player Brahim Diaz at the Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Monday, Jan. 7, 2019. Real Madrid has signed Brahim Diaz from Manchester City after the 19-year-old winger failed to get enough first-team opportunities at the Premier League champions. Madrid announced the arrival of Diaz on Sunday, saying he signed a contract until 2025. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο 16χρονος Έντρικ της Παλμέιρας έχει βάλει στην πρίζα όλες τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης και άπαντες τρέχουν να προλάβουν να κλείσουν το μεγάλο ταλέντο της Βραζιλίας.

Πρόσφατα, είχε γίνει γνωστό πως ο πατέρας του αριστεροπόδαρου επιθετικού επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Τσέλσι. Φιλοξενήθηκε από τους Μπλε στο Λονδίνο, ενώ από κοντά στην υπόθεση για να ψήσει την οικογένεια μπήκε και ο Τιάγκο Σίλβα.

Τώρα, ο Ντάγκλας, αποκάλυψε μόνος του σε συνέντευξή του ότι τέλη Νοέμβρη θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη. Ο πατέρας του Έντρικ θα είναι φιλοξενούμενος της Ρεάλ για να του δείξουν τις εγκαταστάσεις κι όλα τα γύρω γύρω που χρειάζονται για να πειστεί να πει το ΟΚ.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος τόνισε ότι θα δει όλα όσα θέλει να δει κι έπειτα θα ενημερώσει τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Ευρώπης εάν χρειάζεται να προχωρήσει σε πρόταση προς την Παλμέιρας (σ.σ. η Παρί έχει κάνει ήδη και απορρίφθηκε). Στην πατρίδα του γράφουν πάντως ότι ο μικρός μαθαίνει αγγλικά, και όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Έντρικ έχει προτίμηση να πάει στην Premier League.

Λεπτομέρεια στην υπόθεση: Ο πατέρας μπορεί να χειρίζεται κάποια πράγματα σχετικά με την καριέρα του γιου του ωστόσο το γραφείο που εκπροσωπεί τον Έντρικ είναι το ίδιο με αυτό που διαχειρίζεται τα συμφέροντα του μεγάλου αστεριού της Ρεάλ, Βίνι. Υπενθύμιση πως ο 16χρονος επιθετικός έχει το δικαίωμα να πάρει μεταγραφή όταν ενηλικιωθεί.

Διαβάστε περισσότερα

Η Ρεάλ έχασε τον Κβαρατσχέλια γιατί κοιμήθηκε

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίκτη έκπληξη βρήκε ο Αντσελότι για διάδοχο του Κρόος

Γιαγιά Τουρέ: Περιζήτητος ακόμα και στο νέο του επάγγελμα

News 24/7

24MEDIA NETWORK