Μουντιάλ 2022: Παίκτης των ΗΠΑ που δεν κλήθηκε χορεύει pole dancing με μπλούζα της Ολλανδίας

Με μπλούζα της εθνικής Ολλανδίας βρέθηκε να χορεύει ο Ρικάρντο Πέπι, παίκτης των ΗΠΑ που δεν κλήθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

United States' Ricardo Pepi gestures after a play during the first half of a FIFA World Cup qualifying soccer match between Mexico and the United States, Friday, Nov. 12, 2021, in Cincinnati. The U.S. won 2-0. (AP Photo/Julio Cortez)
ο Πέπι σε φιλικό των ΗΠΑ με το Μεξικό AP

Την ήττα από την Ολλανδίας γνώρισαν οι ΗΠΑ και αποχαιρέτησαν τη διοργάνωση. Ο αποκλεισμός από τον πρώτο γύρο της νοκ-άουτ φάσης δεν στεναχώρησε πάντως όλους τους Αμερικάνους, πόσο μάλλον αυτούς που δεν βρέθηκαν στο Κατάρ.

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Ρικάρντο Πέπι, ο οποίος δεν κλήθηκε στην τελική 26αδα του ομοσπονδιακού προπονητή των ΗΠΑ και όπως μπορούμε να διακρίνουμε από βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας χάρηκε και με το παραπάνω τον αποκλεισμό της χώρας του από τη συνέχεια της διοργανωσης.

Συγκεκριμένα, βίντεο δείχνει τον 19χρονο ποδοσφαιριστή της Χρόνινγκεν να χορεύει pole dancing φορώντας μπλούζα της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας λίγες μόλις ώρες από τον αποκλεισμό των ΗΠΑ από τη διοργάνωση.

Δείτε εδώ το βίντεο με τον Πέπι

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Ποιο Μουντιάλ; Ο Κιλιάν είναι πρώτος σκόρερ παντού

Μουντιάλ 2022: Ο Τίτε ζήτησε βοήθεια από συνάδελφό του για να διαχειριστεί τον Βινίσιους

Ο Λεβαντόφσκι πλησίασε τον Μέσι και ο Ντε Πολ τον "λόκαρε", ήταν έτοιμος

News 24/7

24MEDIA NETWORK