Μουντιάλ 2022: Πώς αποκαλούν οι οπαδοί της Γκάνας τον Σουάρες μετά το Μουντιάλ του 2010

Διάβολο αποκαλούν τον Λουίς Σουάρες οπαδοί της Γκανάς, για το περίφημο χέρι του στο Μουντιάλ του 2010, με τον ίδιο να μην παίρνει και πολύ καλά αυτό το χαρακτηρισμό.

Uruguay's Luis Suarez warms up during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Petr David Josek)
Ο Λουίς Σουάρεζ σε προθέρμανση της Ουρουγουάης AP

Την Γκάνα αντιμετωπίζει η ομάδα της Ουρουγουάης για τη τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση βρέθηκε ο Λουίς Σουάρες.

Εκει δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τον περίφημο προημιτελικό του Μουντιάλ του 2010 όπου, προκείμένου η ομάδα του να μην δεχθεί γκολ, έκανε μία απόκρουση με τα χέρια με τους Γκανέζους να αστοχούν στο πέναλτι και τον Ουρουγουανό να πανηγυρίζει στην φυσούνα.

Στη συνέντευξη Τύπου λοιπόν δημοσιογράφος του αποκάλυψε πως κάποιοι οπαδοί της Γκάνας τον αποκαλούν "διάβολο" και περιμένουν πως και πως να κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον Σουάρες να μην αφήνει ασχολίαστο αυτό το χαρακτηρισμό.

"Δεν έχω να απολογηθώ για τίποτα γιατί έκανα χέρι αλλά μετά από αυτό ο Γκανέζος παίκτης είχε την ευκαιρία να βάλει το πέναλτι και αστόχησε. Οπότε δεν θα απολογηθώ εγώ. Θα απολογούμουν μόνο αν είχα τραυματίσει κάποιον ποδοσφαιριστή και έπαιρνα κόκκινη κάρτα γι αυτό..."

Διαβάστε Περισσότερα

Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Ο Γιόβιτς απάντησε με μυθικό post στα ρεπορτάζ που ήθελαν τη σύζυγό του με τον Γκούντελι

Μουντιάλ 2026: Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που η FIFA σκέφτεται να εισάγει τα πέναλτι στους ομίλους

Μουντιάλ 2022: Λέμε αντίο στην Σαουδική Αραβία με την μυθική ιστορία του Lil Wayne

News 24/7

24MEDIA NETWORK