Μουντιάλ 2022: Λέμε αντίο στην Σαουδική Αραβία με την μυθική ιστορία του Lil Wayne

Η απίστευτη ιστορία του ράπερ Lil Wayne όταν επισκέφθηκε την Σαουδική Αραβία και ο χρειάστηκε να επέμβει ο βασιλιάς για να λύσει μία παρεξήγηση με το δικό του τρόπο.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Η Σαουδική Αραβία έχει γίνει της μόδας τελευταία. Η ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας νίκησε την Αργεντινή στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022, οι ποδοσφαιριστές έγιναν ήρωες έστω κι αν αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Αργότερα, ήρθε στο φως η μυθική πρόταση 200.000.000 ευρώ το χρόνο της Αλ Νασρ στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ιστορική αραβική ομάδα η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο του κουμανταδόρου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν που είναι και ιδιοκτήτης της Νιούκαστλ στην Αγγλία.

Ο εστεμμένος πρίγκιπας της χώρας και πρωθυπουργός είναι αυτός που ελέγχει τα πάντα.

Μπορεί στον αστερισμό του χίλιες και μία νύχτες να γράφονται τρέλες, όπως ότι έκανε δώρο από μία Ρολς Ρόις στους διεθνείς που νίκησαν την Αργεντινή (διαψεύστηκε από παίκτες και προπονητή), αλλά σύμφωνα με το Yahoo News υπήρξε κάποια στιγμή που ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν για να αποζημειώσει έναν άνθρωπο για την κακή φιλοξενία του έκανε πανάκριβα δώρα.

Το χρονικό της ολόχρυσης εν τέλει φιλοξενίας

Το 2020 ο ράπερ Lil Wayne επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία και στο αεροδρόμιο είχε πρόβλημα να περάσει μία τσάντα γεμάτη με τα κοσμήματά του που η αξία τους -σύμφωνα με τον καλλιτέχνη- έφτανε τις 25.000 δολάρια. Ο Αμερικανός όπως είπε εκνευρίστηκε τόσο που ήθελε να φύγει αλλά εν τέλει άλλαξε γνώμη.

Για κάποιο λόγο, λοιπόν, το μπέρδεμα έφτασε στα αυτιά του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν ο οποίος έσπευσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Wayne. Του χάρισε πρώτα ένα ρολόι Franck Muller που σαφώς κόστιζε πάνω από 25.000 δολάρια, ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί την αποζημίωση.

Η περιγραφή του Lil εκπληκτική. Είπε, λοιπόν, πως ο Μπιν Σαλμάν τον ρώτησε "Φεράρι ή Λαμποργκίνι" με τον ράπερ να νομίζει πως ήταν γενική ερώτηση. Στη συνέχεια ο Σαουδάραβας κροίσος τον ρώτησε χρώμα με τον Lil Wayne να απαντάει "μαύρο". Φεύγοντας ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν τον ενημέρωσε πως σε 2-3 εβδομάδες θα είναι έξω από το σπίτι του το super car.

Πράγματι, ο ράπερ στη συνέντευξή του παραδέχθηκε πως το πανάκριβο δώρο το έλαβε εντός του χρόνου που έθεσε ο άνθρωπος που θέλει διακαώς τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πατρίδα του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα

Ροζ Σκάνδαλο Σερβία: Διαψεύδει ο Βλάχοβιτς τη σχέση με σύζυγο συμπαίκτη

Μουντιάλ 2022: Ο Σέζνι έβαλε στοίχημα την ώρα του αγώνα με τον Μέσι

Ρεάλ: Ποιος Ρονάλντο; Άλλος Πορτογάλος σταρ στο προσκήνιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK