Μουντιάλ 2022: Σενάρια, πώς η Σερβία θα βρεθεί στα νοκ-άουτ

Το δικό της τελικό δίνει η ομάδα της Σερβίας με την Ελβετία για να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση. Αναλυτικά τα σενάρια.

Serbia team players pose prior to the start of the World Cup group G soccer match between Cameroon and Serbia, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Οι παίκτες της Σερβίας πριν από την αναμέτρηση με το Καμερούν AP

Ένα από τα πιο ισχυρά αουτσάιντερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου βάσει ρόστερ ήταν, πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, η Σερβία που πλέον κινδυνεύει να βρεθεί εκτός από τη φάση των ομίλων μετά από τα αποτελέσματα της στις δύο πρώτες αγωνιστικές της διοργάνωσης.

Οι Σέρβοι την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκαν από την Βραζιλία ενώ κόντρα στο Καμερούν παρότι νικούσαν με 3-1, ήρθαν ισόπαλοι 3-3. Πλέον για να βρεθούν στην νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης χρειάζονται συνδυασμούς αποτελεσμάτων.

Αναλυτικά:

  • Νίκη της Σερβίας επί της Ελβετίας και να μη νικήσει το Καμερούν την αδιάφορη βαθμολογικά Βραζιλία
  • Νίκη της Σερβίας και νίκη του Καμερούν. Στην προκειμένη περίπτωση η Σερβία χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ παραπάνω από τη νίκη του Καμερούν καθώς έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων

Θυμίζουμε ότι σε περίπτωση που δύο ομάδες έχουν ίδιους βαθμούς και ίδια διαφορά τερμάτων, το επόμενο κριτήριο για την πρόκριση στην επόμενη φάση είναι η επίθεση της κάθε ομάδας.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γουέστ πριν τον χαιρετίσει το Twitter υποστήριξε πως έπιασε την Καρντάσιαν με τον Πολ

Τσέλσι: Κλείνει ακόμα έναν παίκτη από την Λειψία

Αργεντινή: Όποιος ορέγεται τον Έντσο Φερνάντες θα το ξανασκεφτεί μόλις μάθει τη ρήτρα του

News 24/7

24MEDIA NETWORK