Τσέλσι: Κλείνει ακόμα έναν παίκτη από την Λειψία

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λειψίας, Γιόσκο Γκβαρντιόλ φέρεται να δείχνει η Τσέλσι σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic.

Croatia's Josko Gvardiol in action during the World Cup group F soccer match between Morocco and Croatia, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Wednesday, Nov. 23, 2022. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Γκβαρντιόλ στην αναμέτρηση της Κροατίας με το Μαρόκο AP

Την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής θέλει η Τσέλσι παρά το γεγονός πως μόλις πριν λίγους μήνες απέκτησε έναντι 80.000.000 ευρώ τον Γουέσλει Φοφανά από την Λέστερ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Athletic, οι μπλε είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Λειψίας, Γιόσκο Γκβαρντιόλ, ο οποίος αυτή την περιόδο βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την ομάδα της εθνικής Κροατίας.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ο ίδιος ο Γκβαρντιόλ μιλώντας για την Τσέλσι είπε "...η Τσέλσι είναι μεγάλος σύλλογος και ίσως μία μέρα είμαι εκεί. Ο ατζέντης μου φροντίζει για το μέλλον μου. Είμαι χαρούμενος στη Λειψία αυτή τη στιγμή. Είναι ωραίο που υπάρχει και ο Κόβασιτς εκεί. Οπότε ποτέ δε ξέρεις..."

Το συμβόλαιο του Γκβαρντιόλ με την ομάδα της Λειψίας λήγει το καλοκαίρι του 2027 ενώ η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 60.000.000.

Διαβάστε Περισσότερα

Αργεντινή: Όποιος ορέγεται τον Έντσο Φερνάντες θα το ξανασκεφτεί μόλις μάθει τη ρήτρα του

Ρονάλντο: "Εμφύλιος" στη Σαουδική Αραβία, ομάδα ετοιμάζει διαστημική προσφορά

Μουντιάλ 2022: Ιάπωνες γίνονται Σον Γκόγκου και τελειώνουν Ισπανογερμανούς με "καμεχαμεχα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK