Μουντιάλ 2022: Τι είναι η περίφημη "κόντρα όψιον" που έβαλε η Παρί στον Τσάβι Σίμονς

Ο Τσάβι Σίμονς λάμπει στην Αϊντχοφεν, αλλά η Παρί προτού τον δώσει στους Ολλανδούς έβαλε μία όψιον που ενδεχομένως να τον φέρει πίσω στη γαλλική πρωτεύουσα.

PSV's Xavi Simons controls the ball during the Europa League group A soccer match between PSV and Arsenal at the Philips stadium in Eindhoven, Netherlands, Thursday, Oct. 27, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Ο Τσάβι Σίμονς με τη φανέλα της Αϊντχόφεν AP

Πρώτο θέμα έγινε ο Τσάβι Σίμονς όταν ο Λουίς Φαν Χάαλ ανακοίνωσε τους εκλεκτούς τους για το Μουντιάλ 2022. Ο νεαρός Ολλανδός με καταγωγή από το Σουρινάμ πέρασε από την Μπαρτσελόνα, πέρασε από την Παρί αλλά εν τέλει βρήκε το λιμάνι του στην Αϊντχοφεν.

Στην ολλανδική ομάδα ο 19χρονος μέσος εκπληρώνει τη φήμη του ως wonderkid με 22 συμμετοχές, 10 γκολ και 4 ασίστ. Καθόλου άδικα λοιπόν δεν μπήκε στο αεροπλάνο για το Κατάρ.

Ωστόσο, στο αεροπλάνο μπορεί να μπει ξανά (σ.σ. το καλοκαίρι) για να επιστρέψει στο Παρίσι. Όταν η Παρί τον έδωσε ως ελεύθερο στην PSV φρόντισε να βάλει στη συμφωνία μία "κόντρα όψιον" μέσω της οποίας έχει το πρώτο χέρι στο να τον πάρει πίσω.

Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η όψιον είναι πάνω στον παίκτη κι αυτός με την εκπρόσωπό του Ραφαέλ Πιμέντα (επί χρόνια συνεργάτιδα του Μίνο Ράιολα) θ' αποφασίσουν εάν η Παρί μπορεί να την εξασκήσει.

Διαβάστε περισσότερα

Στερνή μου Κίνα να σε είχα πάντα: Τα μυθικά συμβόλαια 10 παικτών που έπαιξαν εκεί

Μουντιάλ 2022: Ο Ρίκι Μάρτιν έχει τραγουδήσει το καλύτερο τραγούδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Τόσο κοστίζει για να κάνεις τον οπαδό στο Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK