Μουντιάλ 2022: Το απίστευτο πριμ που θα εισπράξουν οι Άγγλοι αν κατακτήσουν το τρόπαιο

Ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να μοιράστουν οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας σε περίπτωση που κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Trent Alexander-Arnold, left, of England's national soccer team arrives with teammates at Hamad International Airport in Doha, Qatar, Tuesday, Nov. 15, 2022, ahead of the upcoming World Cup. England will play their first match in the World Cup against Iran on Nov. 21. (AP Photo/Hassan Ammar)
Η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας φτάνει στο Κατάρ AP

Κίνητρο στους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας να θέλει να δώσει η Ομοσπονδία της χώρας, ώστε να κερδίσει το δεύτερό της Παγκόσμιο Κύπελλο και πρώτο από το 1966.

Συγκεκριμένα, εκτός από το βαρύτιμο τρόπαιο και τα μετάλλια του νικητή, οι παίκτες θα φύγουν από το Κατάρ με ένα πριμ που θα αγγίζει συνολικά τα 13.000.000 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε 500.000 ευρώ για κάθε ποδοσφαιριστή.

Στην αύξηση του πριμ σε σχέση με το προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο σημαντικό ρόλο παίξει και η χορηγία γνωστού brand αθλητικής ένδυσης και υπόδησης.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα το φως της δημοσιότητας είχε δει το ποσό που αναμένεται να εισπράξει ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σε περίπτωση που η εθνική Αγγλίας κατακτήσει το δεύτερο Μουντιάλ της ιστορίας της.

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι - Ρονάλντο: Ο κρυφός συμβολισμός της σκακιέρας/θήκης που "μονομάχησαν" οι δύο κορυφαίοι

Μουντιάλ 2022: Η "τρελή" ιστορία με τον Βαλένσια να κάνει τον τραυματία για να μην τον συλλάβουν

Πονοκεφάλων συνέχεια για Τεν Χαχ: Επεισόδιο στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK