Μούντρικ: Μέρος των χρημάτων της μεταγραφής στους Ουκρανούς στρατιώτες και τις οικογένειές τους

Ο Αχμέτοφ, πρόεδρος της Σαχτάρ, ανακοίνωσε πως θα μοιράσει 25.000.000 δολάρια στους στρατιώτες της Ουκρανίας και τις οικογένειές τους.

Shakhtar's Mykhaylo Mudryk runs for the ball during the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Μούντρικ μαγεύει την Ευρώπη AP

Ο Ρινάτ Αχμέτοφ, ο πρόεδρος της Σαχτάρ πέτυχε με το επιτελείο του μία τεράστια συμφωνία, αφού η ομάδα του θα πάρει 100.000.000 ευρώ από τη μεταγραφή του Μιχάιλο Μούντρικ στην Τσέλσι.

Με δήλωσή του ο Αχμέτοφ ανακοίνωσε πως μέρος των χρημάτων της μεταγραφής και συγκεκριμένα 25.000.000 δολάρια θα μοιραστούν στους στρατιώτες της Ουκρανίας και τις οικογένειές τους.

"Είμαστε περήφανοι για τον Μούντρικ. Θα παίξουμε φιλικό με την Τσέλσι στην Ντονμπάς Αρένα. Μεταφέρω 25.000.000 δολάρια σήμερα (16/01) στους στρατιώτες μας, υπερασπιστές μας, και τις οικογένειές τους".

Ο Μούντρικ έχει ανακοινωθεί ήδη από την Τσέλσι και μέσα στις επόμενες αγωνιστικές αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Άρσεναλ: Φλερτ με τον τίτλο, φλερτ και με world class επιθετικό από την Γιουβέντους

Άρσεναλ: Το τέλειο πλάνο της επίθεσης οπαδού στον Ράμσντελ

Άρσεναλ: Ο Τζάκα πάει για τσαμπουκά και ο Αρτέτα τον σταματάει με σπριντ 20χρονου

News 24/7

24MEDIA NETWORK