Μουρίνιο: "Αυτός είναι ο αγαπημένος μου παίκτης"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει συνεργαστεί με... τόνους κορυφαίων ποδοσφαιριστών στην καριέρα του. Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μέχρι τον Ζλάταν, τον Ντρογμπά, τον Ντέκο και τον Λάμπαρντ. Ωστόσο σε συνέντευξή του στους "Times" αποκάλυψε τον αγαπημένο του και δεν είναι κανένας από τους προαναφερθέντες.

Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho after the English Premier League soccer match between Manchester United and Leicester City at Old Trafford in Manchester, England, Saturday, Aug. 26, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η σχέση του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Νεμάνια Μάτιτς έχει δοκιμαστεί πολλές φορές, ειδικότερο σ' εκείνο το ματς που ο "Μου" είχε τον Σέρβο στον πάγκο, τον πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο αλλαγή και μόλις ένα τέταρτο μετά τον απέσυρε...

Πολλοί πίστεψαν ότι η συγκεκριμένη στιγμή θα αποτελούσε το κύκνειο άσμα της σχέσης μεταξύ των δύο ανδρών. Τελικά, όχι μόνο δεν τα έσπασαν αλλά ο Πορτογάλος κόουτς και στην Γιουνάιτεντ τον έφερε φέτος το καλοκαίρι και δημόσια λέει ότι ο Μάτιτς είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει συνεργαστεί στη σπουδαία καριέρα του!

" Δεν μπορώ να πω ότι είχα καλύτερο τύπο να συνεργάζομαι στην καριέρα μου" είπε ο Μουρίνιο για τον Νεμάνια Μάτιτς και συνέχισε: " Θα είμαστε συνδεδεμένοι για πάντα εξαιτίας αυτού που είχε γίνει σ' εκείνο το ματς που τον έκανα αλλαγή σε 15 λεπτά. Ο Τύπος θέλει ίντριγκα, ο Τύπος ζητάει αίμα. Το δικό μου αίμα ή του δικό του ή και τον δύο. Ήταν πραγματικά στεναχωρημένος. Κι εγώ ήμουν δυσαρεστημένος με το συμβάν, γιατί δεν ήταν κάτι ωραία και το' χω κάνει μόλις δύο φορές στην καριέρα μου."

Βέβαια, οι δύο συνεργάτες τα βρήκαν την επόμενη κιόλας ημέρα και ο "Special One" αποκάλυψε τα εξής: " Ήρθε μετά και μου είπε ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος, αλλά ήταν δικό του λάθος που με ανάγκασε να τον περάσω αλλαγή και το παραδέχθηκε..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μουρίνιο έχει αγοράσει τον Μάτιτς δύο φορές. Μία για λογαριασμό της Τσέλσι και μία για την Μάντσεστερ. Συνολικά το κόστος αυτών των μετακινήσεων φτάνει τα 70.000.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK