Μουρίνιο: "Ηδονοβλεψίας ο Βενγκέρ"

Εχουμε εξαντλήσει όλα τα επίθετα με τα οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον ένα και μοναδικό Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός για τις προπονητικές του ικανότητες αλλά και τις δηλώσεις του, κλήθηκε να σχολιάσει τον Αρσέν Βενγκέρ και έδωσε... ρεσιτάλ.

Μουρίνιο: "Ηδονοβλεψίας ο Βενγκέρ"

Έχουμε εξαντλήσει όλα τα επίθετα με τα οποία θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τον ένα και μοναδικό Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, γνωστός για τις προπονητικές του ικανότητες αλλά και τις δηλώσεις του, κλήθηκε να σχολιάσει τον Αρσέν Βενγκέρ και έδωσε... ρεσιτάλ.

Άλλο που δεν ήθελε ο Μουρίνιο να αρχίσει να "στολίζει" τον τεχνικό της Άρσεναλ και ούτε λίγο ούτε λίγο πολύ να τον χαρακτηρίσει "ηδονοβλεψία"!

"Ο κ. Βενγκέρ είναι από αυτούς τους ανθρώπους που μπορείς να τους χαρακτηρίσεις ηδονοβλεψίες", τόνισε ο προπονητής των "μπλε" θέλοντας να σχολιάσει τη συνήθεια του Γάλλου να παρακολουθεί τους αγώνες της Τσέλσι και να ασκεί κριτική.

Και συνέχισε: "Υπάρχουν κάποιοι τύποι που κάθονται στο σπίτι με το μεγάλο τηλεσκόπιό τους και παρακολουθούν τις άλλες οικογένειες. Συνέχεια μιλάει, μιλάει, μιλάει για τη Τσέλσι. Με πειράζει αυτό που γίνεται. Ο Βενγκέρ ασχολείται συνεχώς με εμάς, ενώ εμείς δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Ισως ο Βενγκέρ να θέλει τη δουλειά μου, δεν ξέρω. Φαίνεται πως αγαπά τη Τσέλσι".

Ο Πορτογάλος πήρε... φόρα και άντε να τον σταματήσεις: "Εγώ μπορεί να ανησυχήσω για κάποιο αμυντικό λάθος της ομάδας μου. Δεν θα κάτσω όμως να ασχοληθώ με τα λάθη της Άρσεναλ στον αγώνα με τη Τότεναμ. Αυτοί ασχολούνται συνεχώς με τις άλλες οικογένειες. Ίσως ο Βενγκέρ να θέλει τη δουλειά μου, δεν ξέρω. Φαίνεται πως αγαπά τη Τσέλσι".

Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Μουρίνιο έπλεξε το εγκώμιο του Φρανκ Λαμπάρντ. Και αυτό γιατί κάποιοι του πάτησαν τον "κάλο" όταν τον ρώτησαν αν ο διεθνής μέσος έχει περιθώρια βελτίωσης: "Ο Φρανκ είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Δεν χρειάζεται βελτίωση. Δεν θα τον άλλαζα με κανένα παίκτη γιατί κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Αμύνεται εκπληκτικά, μπορεί να πασάρει από κάθε απόσταση, σκοράρει, είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, οπότε γιατί να βελτιωθεί;".

Άλλες αξιοσημείωτες δηλώσεις του Πορτογάλου δεν είχαμε. Υπομονή μέχρι τις επόμενες, οι οποίος φαίνεται πως δεν θα αργήσουν. Γιατί ο Πορτογάλος σκέφτεται τους δημοσιογράφους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK