Μουρίνιο: Οι χρήστες του Twitter θυμούνται τι έλεγε για τη διαχείριση των μεγάλων παικτών

Βίντεο που δείχνει τον Ζοσέ Μουρίνιο να εξηγεί πως διαχειριζόμαστε τις μεγάλες προσωπικότητες έχει γίνει viral στο Twitter τις τελευταίες με αφορμή τις σχέσεις Έρικ Τεν Χαχ - Κριστιάνο Ρονάλντο.

Roma's head coach Jose Mourinho gestures during a Group C Europa League soccer match between Betis and Roma at the Benito Villamarin stadium in Seville, Spain, Thursday, Oct. 13, 2022. (AP Photo/Jose Breton)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο AP PHOTO/JOSE BRETON

Τα φώτα της δημοσιότητας έχει δει ξανά ένα απόσπασμα από το Netflix που δείχνει τον Ζοσέ Μουρίνιο να εξηγεί τον τρόπο που πρέπει να διαχειρίζονται οι προπονητές τις μεγάλες προσωπικότητες στην ομάδα τους.

Συγκεκριμένα, ο Special One αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "...είναι πολύ σημαντικό να καταλάβει ότι δεν μπορεί να διδάξει αυτούς τους ποδοσφαιριστές πως να παίξουν ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να τους διδάξει πως να παίξουν ποδόσφαιρο σε αυτή την ομάδα..."

Μάλιστα, στο παράδειγμά του τότε είχε επικαλεστεί τον ίδιο τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας πως "...δεν μπορώ να διδάξω τον Ρονάλντο πωε θα κάνει ένα σουτ..."

Όλα αυτά ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τεθεί εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας από τον Έρικ Τεν Χαχ λόγω της άρνησής του να μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Τότεναμ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Έξαλλος Λουκάκου με εφημερίδα: "Σύντομα οι άνθρωποι μου θα επικοινωνήσουν μαζί σας"

Τα "σπάει" και η τρίτη εμφάνιση της Καλλιθέας με Kareem Kalokoh στην παρουσίαση

Η πρόταση γάμου του Χατζηγιοβάνη ήταν υπερπαραγωγή

News 24/7

24MEDIA NETWORK