Αποκάλυψη Τεν Χαχ: Γι' αυτό απέκλεισε από την ομάδα τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Πώς ο λόγος της προσωρινής απομάκρυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η άρνηση του να μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή, αποκάλυψε ο Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United's head coach Erik ten Hag celebrates at the end of the English Premier League soccer match between Manchester United and Liverpool at Old Trafford stadium, in Manchester, England, Monday, Aug 22, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Έρικ Τεν Χαχ AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Τον πραγματικό λόγο της απομάκρυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μέχρι νεοτέρας, αποκάλυψε ο Έρικ Τεν Χαχ. Ο Ολλανδός προπονητής ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα σενάρια που ήθελαν τον Πορτογάλο σταρ να αρνείται να μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι με την Τοτεναμ.

Συγκεκριμένα, είπε πως "...θα μας λείψει στο επόμενο παιχνίδι. Είναι μία μεγάλη απώλεια αλλά είναι σημαντικό να διατηρούνται οι ισορροπίες και η νοοτροπία της ομάδας. Είμαι προπονητής εδώ και πρέπει να θέσω κάποια όρια και αξίες που πρέπει να ελέγξω..." Θυμίζουμε, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σήμερα προπονήθηκε μόνος του, την ίδια ώρα με την U21 της ομάδας

Διαβάστε Περισσότερα

Γουίλιαν, η "κατάρα" του Τζέραρντ

Τσάβι Σίμονς, τι απέγινε το wonderkid με τους 4,2 εκατ. followers

Ο Τζέραρντ απολύθηκε και η Άστον Βίλα κοιτάζει μόνο για "βόμβα" στον πάγκο της

News 24/7

24MEDIA NETWORK