Μουσλίμοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ και δωρεάν!"

Χρησιμοποιώντας φοβερές άτακες όπως: "Να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ δωρεάν...", ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τούμπα, αλλά και να κλείσει την καριέρα του στους Θεσσαλονικείς.

Μουσλίμοβιτς: "Στον ΠΑΟΚ και δωρεάν!"

Ο Βόσνιος πρώην άσος του ΠΑΟΚ, με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena", εκδήλωσε το όνειρο του που δεν είναι άλλο από το να τελειώσει την καριέρα του στην ομάδα που λάτρεψε και τον λάτρεψαν. Η επιθυμία του να γυρίσει μετά από μερικά χρόνια στην Τούμπα είναι μεγάλη και διόλου απίθανο είναι οι δηλώσεις του να έγιναν με συγκεκριμένο σκοπό.

Συγκεκριμένα ο ίδιος μίλησε:

Για το που βρίσκεται τώρα: "Βρίσκομαι στην Βοσνία για διακοπές λόγω του Μουντιάλ, αλλά πρέπει να επιστρέψω στην Κίνα. Την επόμενη βδομάδα θα έρθω και στην Θεσσαλονίκη".

Για την επικοινωνία του με τους φίλους του ΠΑΟΚ: "Θέλω να κρατάω επαφές με τον κόσμο του ΠΑΟΚ γιατί είμαι πάρα πολύ μακριά. Έχω κάνει πολλούς φίλους στην Θεσσαλονίκη αλλά εκτός από αυτό εκτός από ποδοσφαιριστής είμαι και ΠΑΟΚτσής. Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ συνέχεια και μαθαίνω τα πάντα για την ομάδα, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για όλα τα αθλήματα. Όπου πηγαίνω στην Ευρώπη, ψάχνω για συνδέσμους του ΠΑΟΚ γιατί όπως σας είπα και πριν, νιώθω ένας από αυτούς".

Για τη φωτογραφία με τα πανηγύρια στο σημαιάκι του κόρνερ στο εκτός έδρας ματς με τη Φενέρ: "Την έχω στο δωμάτιο μου, και όχι μόνο αυτή αλλά πάρα πολλές από τον ΠΑΟΚ. Όταν μπαίνω στο δωμάτιο είναι σαν ηλιοβασίλεμα για μένα…".

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: "Σ το γήπεδο ο Πάμπλο ήταν πολύ διαφορετικός, πολύ σκληρός και πολύ σοβαρός, δεν δεχόταν πλάκα. Έξω από το γήπεδο και στις προπονήσεις ήταν ένας πολύ ευδιάθετος τύπος, πάρα πολύ χαρούμενος. Μέσα στο γήπεδο προσπαθούσε να μεταφέρει και μια πειθαρχία προς τους νεότερους ποδοσφαιριστές".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Τους αγαπώ, είμαι ένας από αυτούς. Δεν ήμουν απλά ένας ποδοσφαιριστής που πέρασα από τον ΠΑΟΚ, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τι σχέση που έχουμε με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και πάντα θα είμαι στην διάθεσή τους".

Για τις αναρτήσεις που κάνει για τον Ολυμπιακό: "Δεν ξέρουν να χάνουν, αυτό με εκνευρίζει με αυτούς. Δεν μπορούν να αποδεχτούν την ήττα, όταν τους κερδίζαμε προσπαθούσαν να μας «δαγκώσουν», να μας θίξουν και αυτό μου προκαλεί ακόμα θυμό".

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ: "Είναι το όνειρό μου να τελειώσω την καριέρα μου ΠΑΟΚ, έστω και για 10 μέρες. Αυτό είναι το όνειρο μου, να τελειώσω την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα που αγαπώ τόσο πολύ. Δωρεάν φυσικά, δεν θέλω τίποτα απλά να κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει μπροστά και πλέον έχει όλες τις προϋποθέσεις. Έχει έναν πολύ καλό πρόεδρο, μια πολύ καλή ομάδα και μπορεί να φτάσει στην κορυφή και να παραμείνει εκεί".

Για την προοπτική να είναι ο Πάμπλο Γκαρσία βοηθός προπονητή: "Θα ήθελα να το δω αυτό (γέλια)! Θα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο Πάμπλο έδωσε πολλά στον ΠΑΟΚ και ανήκει στην ιστορία της ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK