Μουσταφί: Τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αναλαμβάνει ως βοηθός προπονητή στις ακαδημίες της Άρσεναλ

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας Σκόντραν Μουστάφι αποφάσισε να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και αναμένεται να αναλάβει τις ακαδημίες Κ17 της Άρσεναλ ως βοηθός προπονητή.

Μουσταφί: Τίτλοι τέλους στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αναλαμβάνει ως βοηθός προπονητή στις ακαδημίες της Άρσεναλ
(AP photos/KIRSTY WIGGLESWORTH) AP

Ο Σκόντραν Μουστάφι αποφάσισε μόλις στα 32 του χρόνια να βάλει τίτλους τέλους στη ποδοσφαιρική του καριέρα και ο ίδιος συμφώνησε με την Άρσεναλ προκειμένου να ενσωματωθεί στο τεχνικό επιτελείο των ακαδημιών της Κ17 ως βοηθός προπονητή.

Ο Γερμανός αμυντικός κατέκτησε με την Εθνική του ομάδα το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, ενώ επίσης πέρασε τέσσερα χρόνια στην Άρσεναλ, από το 2016 έως το 2021, την οποία βοήθησε να κατακτήσει δύο Κύπελλα Αγγλίας, με τον ίδιο να μετρά 151 συμμετοχές με τον λονδρέζικο σύλλογο.

Η Τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Ισπανική Λεβάντε, με την οποία αγωνίστηκε στη Β' κατηγορία, ωστόσο το καλοκαίρι του 2023 έμεινε ελεύθερος. Έκτοτε δεν ήρθε σε συμφωνία με κάποιον άλλο σύλλογο και πλέον ο Γερμανός αποφάσισε να κάνει αυτή τη στροφή στην καριέρα του.

"Από τη μία πλευρά, είναι κρίμα που έρχεται τόσο σύντομα, διότι θα ήθελα να είχα παίξει ποδόσφαιρο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα", δήλωσε.

"Αλλά ανυπομονώ πραγματικά για τον χρόνο που έρχεται και για να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως προπονητής στην DFB".

News 24/7

24MEDIA NETWORK