Πέπε: Ο Πορτογάλος έσπασε άλλο ένα ρεκόρ στο Champions League και τήρησε την υπόσχεσή του

Ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία του Champions League έγινε ο Πέπε σε μία ιδιαίτερα ξεχωριστή μέρα για εκείνον καθώς ήταν τα γενέθλια της μητέρας του.

Πέπε: Ο Πορτογάλος έσπασε άλλο ένα ρεκόρ στο Champions League και τήρησε την υπόσχεσή του
Ο Πέπε με τη φανέλα της Πόρτο AP

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο Πέπε στο Champions League με τη φανέλα της Πόρτο καθώς μετά από το ρεκόρ του γηραιότερου ποδοσφαιριστή που λαμβάνει μέρος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έγινε και ο γηραιότερος σκόρερ σε ηλικία 40 ετών και 256 ημερών ξεπερνώντας τον Φραντσέσκο Τότι.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός πέτυχε την σπουδαία αυτή επίδοση σε μία ιδιαίτερη μέρα για εκείνον καθώς ήταν τα γενέθλια της μητέρας του και πριν από την αναμέτρηση της είχε υποσχεθεί πως θα σκοράρει και θα της το αφιερώσει.

"...Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για μένα καθώς είναι τα γενέθλια της μητέρας μου. Της είχα πει ότι θα πετύχω ένα γκολ γι' αυτήν. Το να είμαι εδώ σ' αυτή την ηλικία είναι πραγματικά εντυπωσιακό, δουλεύω σκληρά και δίνω τα πάντα για το ποδόσφαιρο..."

Θυμίζουμε πως ο Πέπε διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Πόρτο αλλά δεν αποκλείεται να αποφασίσει να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα έναν χρόνο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Οι Σαουδάραβες είπαν "τα λέμε" στον σούπερ σταρ της Σίτι και το καλοκαίρι αναμένεται καυτό

Ιμπραχίμοβιτς: Η ανάρτηση του Ζλάταν που δείχνει επιστροφή

Μάντσεστερ Σίτι: Η Αλ Νασρ πιέζει τον Ντε Μπρόινε, ποια η απάντηση του Βέλγου

News 24/7

24MEDIA NETWORK