Μπάγερν: Δουλεύει στο παρασκήνιο για Κέιν, η τιμή του παίκτη

Δημοσίευμα θέλει την Μπάγερν να μην εγκαταλείπει την περίπτωση του Χάρι Κέιν και να δουλεύει να την περίπτωσή του κρυφά.

England's Harry Kane acknowledges the applause from the crowd during the World Cup group B soccer match between England and Iran at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Monday, Nov. 21, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Χάρι Κέιν στην αναμέτρηση της Αγγλίας με το Ιράν AP

Το συμβόλαιο του Χάρι Κέιν με την Τότεναμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2024, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό έως τώρα τι θέλει να κάνει ο Άγγλος στράικερ στο μέλλον: Να ανανεώσει με την Τότεναμ ή να το ψάξει για άλλες πολιτείες.

Μία από τις διεκδικήτριες ομάδες του Άγγλου επιθετικού φέρεται να είναι η Μπάγερν Μονάχου. Ο δημοσιογράφος Φλόριαν Πλέτενμπεργκ αναφέρει σε ρεπορτάζ του πως ο βαυαρικός σύλλογος δουλεύει την περίπτωση του Κέιν στο παρασκήνιο.

Η τιμή του έμπειρου στράικερ και αρχηγού της εθνικής Αγγλίας κυμένεται -σύμφωνα με τον προαναφερθέντα- στα 80 με 100.000.000 ευρώ. Όσον αφορά, όμως, στις τελικές αποφάσεις αυτές είναι πάνω στον Κέιν.

Διαβάστε περισσότερα

Ρονάλντο: Οι αισθητήρες της μπάλας μίλησαν, ακούμπησε ή δεν ακούμπησε;

Ο Κουρτουά απειλεί δημόσια το σπιούνο των αποδυτηρίων

Ρονάλντο, μία "διεκδικήτρια" ανακοίνωσε πως δεν τον θέλει

News 24/7

24MEDIA NETWORK