Ρονάλντο, μία "διεκδικήτρια" ανακοίνωσε πως δεν τον θέλει

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Κριστιάνο Ρονάλντο απέκλεισε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου, Όλιβερ Καν σε δηλώσεις του στο γερμανικό Sky Sports.

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during the World Cup group H soccer match between Portugal and Uruguay, at the Lusail Stadium in Lusail, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Aijaz Rahi)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θυμωμένος AP

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα σεναρία που τον συνδέουν με την Μπάγερν Μονάχου ρώτηθηκε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Όλιβερ Καν, με τον Γερμανό πρώην τερματοφύλακα να ξεκαθαρίζει τα πράγματα.

Ο Καν δε δίστασε να εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό του για τον Πορτογάλο αλλά θεωρεί πως δεν έχει θέση στη τωρινή έκδοση της ομάδας του Μονάχου,

"...Μπορώ σίγουρα να αποκλείσω μία κίνηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το έχουμε σκεφτεί, όλοι αγαπάμε τον Ρονάλντο αλλά η στρατηγική μας είναι διαφορετική..."

Θυμίζουμε ότι για τον Πορτογάλο έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η Νιούκαστλ όσο και η Αλ Νασρ αλλά και άλλες ομάδες από τη Σαουδική Αραβία που του προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο.

Δείτε το tweet του Φαμπρίτσιο Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

ΑΕΚ: Ο Ματιάς Αλμέιδα έβγαλε την απόλυτη φωτογραφία χαλάρωσης

Βέλγιο: Μεγάλος τσακωμός στα αποδυτήρια, ποιους χώρισε ο Λουκάκου

Ρονάλντο: Οι αισθητήρες της μπάλας μίλησαν, ακούμπησε ή δεν ακούμπησε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK