Μπάγερν: Έχασε Σάμπιτζερ αλλά θέλει παικταρά από την Γιουνάιτεντ

Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να βρίσκεται ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο σύμφωνα με δημοσίευμα της MundoDeportivo.

Manchester United's head coach Erik ten Hag gestures as he stands on the touchline during the English League Cup semifinal second leg soccer match between Manchester United and Nottingham Forest at Old Trafford in Manchester, England, Wednesday, Feb. 1, 2023. (AP Photo/Dave Thompson)
ο Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ AP

Μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Μπάγερν Μονάχου τον Μάρσελ Σάμπιτζερ.

Η MundoDeportivo, σε δημοσίευμα που αναπαράγει και το Goal, αναφέρει πως η ομάδα του Μονάχου θέλει να "απαντήσει" στους "κόκκινους διαβόλους" και να κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή της.

Ο λόγος για το wonderkid της ομάδας του Έρικ Τεν Χαχ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς σε 27 εμφανίσεις έχει 4 γκολ και 6 ασίστ.

Το συμβόλαιο του Γκαρνάτσο ανανεώθηκε πρόσφατα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, έπειτα από χρήση ειδικού όρου από την Γιουνάιτεντ, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα έχουν βρει ακόμα για περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ταλαντούχος Αργεντίνος βρίσκεται στη λίστα και άλλων κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, με την Γιουνάιτεντ πάντως να έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Το τρικ του Νάιγκελσμαν με Παβάρ που χαλάει τα σχέδια της Μπαρτσελόνα

Κβαρατσχέλια: Πανευρωπαϊκή σύρραξη για να ξεπεράσει τον Ιγκουάιν

Αγγλία: Τα πανίσχυρα τρία επτάρια θέλουν ν' αγοράσουν την Έβερτον

News 24/7

24MEDIA NETWORK