Κβαρατσχέλια: Πανευρωπαϊκή σύρραξη για να ξεπεράσει τον Ιγκουάιν

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια έχει μπει στόχαστρο κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης κι αν πωληθεί θα περάσει τον Γκονσάλο Ιγκουαίν.

Inter Milan's Nicolo Barella, left, and Napoli's Khvicha Kvaratskhelia fight for the ball as the Inter Milan's head coach Simone Inzaghi, rear right, gives reacts during a Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 4, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια είναι σαρωτικός AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια σε 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Νάπολι έχει σημειώσει 12 γκολ και έχει μοιράσει 14 ασίστ. Ο 22χρονος Γεωργιανός είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς κόστισε στο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος μόλις 10.000.000 ευρώ.

Ήδη τα δημοσιεύματα για το μέλλον του πρώην παίκτη της Ντινάμο Μπατούμι δίνουν και παίρνουν. Κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης ενδιαφέρονται αλλά η απόφαση ανήκει στην Νάπολι η οποία εάν αποφασίσει να τον παραχωρήσει δεδομένα βάσει λογικής θα γράψει ιστορία.

Οι Ναπολιτάνοι θα ζητήσουν πάνω από 100.000.000 ευρώ κι αν κάποιος από τους ενδιαφερόμενους (Ρεάλ, Σίτι, Νιουκάστλ, Λίβερπουλ) τα πληρώσει τότε το ιταλικό κλαμπ θα κάνει την ακριβότερη πώληση στην ιστορία του. Η πιο ακριβή παραχώρηση έγινε το 16/17 και αφορούσε τον Γκονσάλο Ιγκουάιν ο οποίος αντί 90.000.000 ευρώ είχε γίνει παίκτης της Γιουβέντους.

Διαβάστε περισσότερα

Πώληση Γιουνάιτεντ: Πάρτι δισεκατομμυρίων

Αγγλία: Τα πανίσχυρα τρία επτάρια θέλουν ν' αγοράσουν την Έβερτον

Ρεάλ: Μπορεί να πάρει 30 εκατ. ευρώ από την Μπαρτσελόνα για ταλέντο που δεν της βγήκε και θέλει ο Τσάβι

News 24/7

24MEDIA NETWORK