Μπάγερν: "Έκλεψε" άλλον έναν ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ

Στη Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ράφαελ Γκερέιρο μετά από την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Bayern's head coach Thomas Tuchel gestures during the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, Τόμας Τούχελ AP

Ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Ράφαελ Γκερέιρο καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπορούσια Ντόρτμουντ και σύμφωνα με τον γνωστό Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ετοιμάζεται να ακολουθήσει το... γνωστό δρομολόγιο.

Συγκεκριμένα, ο Γκερέιρο αναμένεται να βρεθεί στο Μόναχο τις επόμενες ημέρες για να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Μπάγερν, η οποία θα έχει ισχύ μέχρι το 2026.

Ο Πορτογάλος αγωνίζεται κυρίως στη θέση του αριστερού μπακ, έχοντας βέβαια καταγράψει και συμμετοχές και στη μεσαία γραμμή και το προηγούμενο διάστημα απασχόλησε έντονα και την Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς όμως να υπάρξει συμφωνία.

Θυμίζουμε ότι στο παρελθόν από την Ντόρτμουντ στην Μπάγερν έχουν μετακομίσει ουκ ολίγοι ποδοσφαιριστές, με τις περιπτώσεις των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Μάριο Γκέτσε να ξεχωρίζουν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Πιρς Μόργκαν: Ο μεγαλύτερος οπαδός του CR7 τα έχωσε στον Μέσι για την "απόσυρσή" του

Μέσι: Κι όμως ο ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι είχε προβλέψει την μεταγραφή του Λίο από το 2021

Η Τότεναμ θέλει τον Μαγκουάιρ για να κάνει χαλάστρα στην Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK