Μπάγερν: Έληξε η διορία για Κέιν αλλά επανήλθε με αστρονομική πρόταση και νέο τελεσίγραφο

Πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ στην Τότεναμ για την αγορά του Χάρι Κέιν κατέθεσε η Μπάγερν Μονάχου και περιμένει μέσα στην μέρα την απάντηση του μπλε.

England's Harry Kane is comforted by head coach Gareth Southgate after losing 1-2 against France during the World Cup quarterfinal soccer match between England and France, at the Al Bayt Stadium in Al Khor, Qatar, Sunday, Dec. 11, 2022. (AP Photo/Abbie Parr)
Ο Χάρι Κέιν στην εθνική Αγγλίας AP PHOTO/ABBIE PARR

Κρίσιμες είναι οι ώρες για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Χάρι Κέιν καθώς Μπάγερν και Τότεναμ συνεχίζουν το σκληρό πόκερ, με τους Γερμανούς να προχωρούν στις επόμενες στρατηγικές του κινήσεις.

Πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε τους ιθύνοντες των Βαυαρών να έχουν κουραστεί από την στάση του προέδρου της Τότεναμ, Λέβι και να του βάζουν προθεσμία μέχρι το βράδυ της 4/8 για να απαντήσει είτε θετικά είτε αρνητικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Σύμφωνα με την DailyMail, η γερμανική ομάδα κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 100.000.000 ευρώ και έδωσε διορία στην Τότεναμ για να απαντήσει, μέχρι το πρωί της 5/8.

Θυμίζουμε πως αν τα σπιρούνια πουν το πολυπόθητο "ναι", τότε περιμένει τον Κέιν ένα πλουσιόπαροχο συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 24.000.000 ευρώ ετησίως.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο παίκτης για τον οποίο η Μπάγερν έσπασε το μεταγραφικό της ρεκόρ και δεν ανήκει πλέον στους Βαυαρούς

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Ο αρχιτέκτονας Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε μεγάλη απόφαση για το μέλλον του


News 24/7

24MEDIA NETWORK