Μπάγερν: Κινδυνεύει να μείνει με έναν γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι, τι ισχύει με Νόιερ

Σε συζητήσεις με τους Μάνουελ Νόιερ και Σβεν Ούλραϊχ για την ανανέωση του συμβολαίου τους αναμένεται να έρθει το προσεχές διάστημα η Μπάγερν Μονάχου. Σκέφτεται το αντίο ο θρύλος της γερμανικής ομάδας.

Μπάγερν: Κινδυνεύει να μείνει με έναν γκολκίπερ το ερχόμενο καλοκαίρι, τι ισχύει με Νόιερ
Ο Νόιερ Νόιερ με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Οι Μάνουελ Νόιερ, Σβεν Ουλράιχ και Ντάνιελ Πέρετζ είναι η τριάδα των τερματοφυλάκων της Μπάγερν Μονάχου με τα συμβόλαια των δύο πρώτων να εκπνέουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας αναμένεται να καθίσουν άμεσα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τόσο με τον Νόϊερ όσο και με τον Ούλραϊχ προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους για τουλάχιστον άλλη μία χρονιά.

Όσον αφορά τον Ούλραϊχ, είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα ακόμα κι αν είναι δεύτερη επιλογή στο ροτέισον, καθώς έχει φτάσει τα 35, ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με Νόιερ τα δεδομένα είναι περίπλοκα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος Γερμανός γκολκίπερ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα γάντια του στο τέλος της χρονιάς καθώς μετά από το σπάσιμο του ποδιού του δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στο 100%.

Θυμίζουμε πως και στη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο η Μπάγερν αντιμετώπισε θέμα στη θέση του γκολκίπερ εξαιτίας της αποχώρησης του Γιαν Ζόμερ για λογαριασμό της Ίντερ.

Τελικά οι Βαυαροί κατέληξαν στην περίπτωση του 23χρονου Ισραηλινού, Ντάνιελ Πέρετζ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ασταμάτητη Ρεάλ: Κλειδώνει άλλο ένα σπουδαίο deal βάζοντας ρήτρα "μαμούθ"

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ τον έφερε με 50 εκατ. για να τον έχει στον πάγκο, Λίβερπουλ και Νιούκαστλ ενδιαφέρθηκαν αλλά τελικά έμεινε

Ζιντάν: Δεν σταματάει να μοιράζει "όχι" ο Γάλλος, απέρριψε και ομάδα της πατρίδας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK