Μπαγερν Μ.: Ανανέωσε ο Χάργκριβς

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει σε ομάδα της Premiership έδωσε ο Οουεν Χάργκριβς με την συμφωνία για τετραετή ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου.

Μπαγερν Μ.: Ανανέωσε ο Χάργκριβς

Τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να μετακομίζει σε ομάδα της Premiership έδωσε ο Οουεν Χάργκριβς με την συμφωνία για τετραετή ανανέωση του συμβολαίου του με τη Μπάγερν Μονάχου. Το ισχύον συμβόλαιο του 24χρονου Αγγλου μέσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι ιθύνοντες του βαυαρικού συλλόγου φρόντισαν να τον "δέσουν" με νέο συμβόλαιο που θα λήγει το 2010.

Ο Χαργκριβς, ο οποίος αγωνίζεται στους πρωταθλητές Γερμανίας από τα 16 του χρόνια, δεν έκρυψε στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, την ικανοποίησή του από αυτήν την εξέλιξη: "Ανυπομονώ να έρθουν τα επόμενα χρόνια στα οποία είμαι βέβαιος ότι θα πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες. Εχουμε τους καλύτερους φιλάθλους, το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο και μία ομάδα ικανή να κατακτήσει το Champions League".

Ο Χάργκριβς έχει πανηγυρίσει με τη Μπάγερν την κατάκτηση της κορυφαίας διασυλλογικης διοργάνωσης το 2001, αλλά και τρεις τίτλους στη Μπουντεσλίγκα το 2001, 2003, και 2005. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο γι'αυτόν αφού σκόραρε στο ματς της πρεμιέρας κόντρα στην Γκλάντμπαχ και μέχρι να μείνει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού στη μέση, βρισκόταν στις πρώτες επιλογές του Φέλιξ Μάγκατ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK