Μπάγερν: Μετά τον Νόιερ, ο Τούχελ έδωσε το πράσινο φως για την ανανέωση και της άλλης "σημαίας"

Για την ανανέωση του συμβολαίου του Τόμας Μίλερ μίλησε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, Κρίστοφ Φρόιντ, λέγοντας πως θα γίνουν άμεσα συζητήσεις και όλα εξαρτώνται από τον ίδιο.

Μπάγερν: Μετά τον Νόιερ, ο Τούχελ έδωσε το πράσινο φως για την ανανέωση και της άλλης "σημαίας"
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Τα συμβόλαια των δύο "παλιών" θέλει να ανανεώσει όσο το δυνατόν πιο άμεσα η Μπάγερν Μονάχου και έτσι μετά τον Μάνουελ Νόιερ, συζητήσεις αναμένεται να γίνουν άμεσα και με τον Τόμας Μίλερ.

Αυτό τουλάχιστον ανέφερε σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Κρίστοφ Φρόιντ, λέγοντας πως υπάρχει η πρόθεση να ανανεωθεί η συνεργασία με τον έμπειρο Γερμανό επιθετικό για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο αλλά πρέπει πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσει και ο ίδιος τις προθέσεις του.

"...Ο Τόμας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας. Σχεδιάζουμε να μιλήσουμε μαζί του τις επόμενες εβδομάδες αλλά πρέπει επίσης και ο ίδιος να μας αναλύσει τον μελλοντικό του σχεδιασμό..."

Ο Μίλερ τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει στο ενεργητικό του 1 γκολ και 5 ασίστ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της γερμανικής ομάδας.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ χαρακτήρισε αναντικατάστατο παίκτη που κινδυνεύει να χάσει το καλοκαίρι

Παρί: Ο "διάδοχος" του Εμπαπέ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και πλέον περιμένει μία κλήση

Έρλινγκ Χάλαντ: Ο ασταμάτητος Νορβηγός έφτασε σε γκολ την... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK