Μπάγερν: Μετά τον Ζόμερ, η Ίντερ κινείται και για άλλον ενδεκαδάτο του Τούχελ

Πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ για την αγορά του Μπένζαμιν Παβάρ αναμένεται να καταθέσει η Ίντερ στην Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Bayern's head coach Thomas Tuchel grimaces before the German Bundesliga soccer match between 1. FSV Mainz 05 and FC Bayern Munich at the Mewa Arena in Mainz, Germany, Saturday, April 22, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τόμας Τούχελ πίσω από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπάγερν έχει εκφράσει στους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας ο Μπένζαμιν Παβάρ.

Για τον ποδοσφαιριστή, έντονο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις διαπραγματεύσεις να μην προχωρούν έπειτα από το "ναυάγιο" της μεταγραφής του Χάρι Μαγκουάιρ στην Γουέστ Χαμ, μία εξέλιξη που φέρεται πως οδηγεί τον Ντίνο Μαυροπάνο στο Νησί.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Ίντερ έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Παβάρ και ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση ύψους 25.000.000 ευρώ για την αγορά του.

Η Μπάγερν δύσκολα θα πει το "ναι" στην παραχώρηση του ποδοσφαιριστή με το εν λόγω ποσό αλλά δεν αποκλείεται οι πιέσεις του ποδοσφαιριστή να πείσουν τους Βαυαρούς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Νιούκαστλ κλείνει με 33 εκατ. wonderkid της Τσέλσι

Γουόλκοτ: Οδεύει προς την...συνταξιοδότηση, ο λόγος

Μπάγερν: Μετά από πολλές προσπάθειες ο Τούχελ επιλέγει παίκτη έκπληξη για νο1 κάτω από τα γκολπόστ

News 24/7

24MEDIA NETWORK