Μπάγερν, μεταγραφές: Οι Γερμανοί κατέθεσαν νέα μεγάλη πρόταση, πιέζει να φύγει ο Κέιν

Είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι Κέιν παρουσιάζεται τόσο αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Τότεναμ με την Μπάγερν να είναι το φαβορί.

Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Wolverhampton Wanderers and Tottenham Hotspur at Molineux stadium in Wolverhampton, England, Saturday, March 4, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Ο Χάρι Κέιν AP PHOTO/RUI VIEIRA

Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Χάρι Κέιν στην Τότεναμ εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Φλοριάν Πλέτενμπεργκ. Ο Άγγλος φορ φέρεται να πιέζει να φύγει από τους Λονδρέζους για να υπογράψει με την Μπάγερν Μονάχου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά συγκριτικά με τις προηγούμενες που ο Κέιν μοιάζει τόσο αποφασισμένος να αποχωρήσει από την ομάδα την οποία θα υπηρετεί πιστά, αλλά δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ούτε έναν τίτλο.

Πάμε, τώρα, στο κεφάλαιο Μπάγερν με τα τελευταία ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η ομάδα του Τούχελ πραγματοποίησε νέα προσφορά στα Σπιρούνια για τον αρχηγό τους: 80.000.000 ευρώ συν τα μπόνους. Η πρώτη προσέγγιση ήταν στα 70.000.000 ευρώ συν τα μπόνους.

Από εδώ και πέρα ο ποδοσφαιρικός κόσμος περιμένει με αγωνία τις αποφάσεις αφού μία ενδεχόμενη αποχώρηση του Κέιν από την Τότεναμ για λογαριασμό των Βαυαρών οι ισορροπίες αλλάζουν.

Πάντως, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Τότεναμ αναμένεται να απαντήσει αρνητικά και στην νέα βελτιωμένη πρόταση της Μπάγερν.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Πογκμπά: Η επική ανάρτησή του μετά τα σενάρια για το μέλλον του

Γιουνάιτεντ: Οι ραγδαίες εξελίξεις μετά από την αποχώρηση Ντε Χέα

News 24/7

24MEDIA NETWORK