Μπάγερν: Ο Αραούχο έριξε χυλόπιτα και ο Τούχελ πλέον κεντράρει σε άσο του Τσάμπι Αλόνσο

Ο Τζόναθαν Ταχ είναι πλέον το φαβορί για τη θέση του κεντρικού αμυντικού στη Μπάγερν μετά από το ναυάγιο της υπόθεσης του Ρόναλντ Αραούχο.

Μπάγερν: Ο Αραούχο έριξε χυλόπιτα και ο Τούχελ πλέον κεντράρει σε άσο του Τσάμπι Αλόνσο
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Ο Ρόναλντ Αραούχο ξεκαθαρίσε τη θέση του στον Τόμας Τούχελ αναφορικά με το μέλλον του λέγοντας πως προτεραιότητά του είναι η παραμονή του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γερμανός τεχνικός επιθυμούσε διακαώς τη μεταγραφή του Ουρουγουανό στόπερ στο Μόναχο καθώς θεωρεί πως μπορούσε να εξελιχθεί σε ηγετική μορφή της αμυντικής γραμμής της ομάδας.

Πλέον, η Μπάγερν καλείται να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής και στην κορυφή της λίστας της βρίσκεται ένα όνομα της ευχάριστης έκπληξης της χρονιάς.

Ο λόγος για τον Τζόναθαν Ταχ ο οποίος ενθουσιάζει με τις εμφανίσεις του με τη Λεβερκούζεν και αποτελεί πλέον το πρώτο όνομα ατη λίστα του Τούχελ.

Η Λεβερκούζεν είναι ξεκάθαρη. Κανένας ποδοσφαιριστής δεν πωλείται στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο καθώς η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους της στη σεζόν οπότε η περίπτωση απόκτησής του παίρνει παράταση για το καλοκαίρι.

Εκεί, η Μπάγερν σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα μπορεί να κάνει δικό της τον παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 ευρώ.

Πάντως, η γερμανική ομάδα καίγεται για στόπερ οπότε δεν αποκλείεται να κινηθεί για μία πιο προσιτή λύση άμεσα προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της στη σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παρί τον έστειλε στη Λειψία, αυτός κάνει παπάδες και γίνεται προσπάθεια για την ανατροπή

Κλαούντιο Ετσεβέρι: Αυτή είναι η ομάδα που θέλει να φέρει άμεσα Ευρώπη τον "μικρό διάβολο"

News 24/7

24MEDIA NETWORK