Μπάγερν: Ο Κίμιχ έχει μείνει έκπληκτος από τους Βαυαρούς και κουνάει μαντήλι

Θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Τζόσουα Κίμιχ. Τον θέλει αλλά δεν έχει καταθέσει ακόμη κάποια πρόταση η Παρί. Δεν του έχουν κάνει πρόταση ανανέωσης οι Βαυαροί.

Μπάγερν: Ο Κίμιχ έχει μείνει έκπληκτος από τους Βαυαρούς και κουνάει μαντήλι
Ο Τζόσουα Κίμιχ με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου AP

Στη λίστα πολλών εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης βρίσκεται ο Τζόσουα Κίμιχ με τα σενάρια για το μέλλον του να φουντώνουν με την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Κίμιχ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης από την Μπάγερν, όχι όμως τώρα αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι και υπό ορισμένες προϋποθέσεις.

Για τον Γερμανό ποδοσφαιριστή, η Μπάγερν Μονάχου έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον το οποίο όμως ακόμη βρίσκεται σε φιλολογικό επίπεδο ενώ κι άλλες ομάδες φέρεται πως τσεκάρουν την περίπτωσή του, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα να είναι μεταξύ αυτών, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα.

Πάντως, ο Κίμιχ βρίσκεται από το 2015 στην Μπάγερν και έχει δεθεί με την ομάδα, με αποτέλεσμα να μείνει έκπληκτος από το γεγονός πως δεν έχει δεχθεί ακόμη κάποια κρούση για την ανανέωση του συμβολαίου του το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Ο 28χρονος, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά έχει καταγράψει στο παρελθόν συμμετοχές και στο δεξι άκρο της άμυνας, έχει φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν 367 φορές με 41 γκολ και 100 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σάντσο: Η πρώτη του κίνηση μετά το deal επιστροφής

Τι κάνει η Παλμέιρας; Μετά τον Έντρικ, πούλησε κι άλλον ποδοσφαιριστή στην Ευρώπη

Φίλος της Ρεάλ ζήτησε από τον Πέρεθ τον Εμπαπέ, η επική απάντηση του προέδρου

News 24/7

24MEDIA NETWORK