Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν έφτιαξε "λίστα Μπαρτσελόνα", ένα το φαβορί

Τους Πέδρι, Γκάβι, Φρένκι ντε Γιονγκ και Ανσού Φάτι φέρεται να προσέγγισε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας. Μόνο η μετακίνηση του Φάτι μοιάζει εφικτή.

Bayern's head coach Julian Nagelsmann arrives at the pitch ahead of the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kyiv in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 29, 2021. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν χαμογελαστός στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντιναμό Κιέβου AP

Τις κινήσεις της για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο σχεδιάζει η Μπάγερν Μονάχου και σύμφωνα με Καταλανικό δημοσίευμα, ο προπονητής της ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν θέλει τέσσερις παίκτες από την Μπαρτσελόνα με τους τρεις να τον έχουν ήδη απορρίψει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η ELNACIONAL, η Μπάγερν έχει κάνει κρούση στους Γκάβι, Πέδρι, Φρένκι Ντε Γιονγκ και Ανσού Φάτι.

Οι τρεις πρώτοι, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, δεν θέλουν τη δεδομένη χρονική στιγμή να αποχωρήσουν από τους μπλαουγκράνα καθώς ανήκουν στις βασικές επιλογές του Τσάβι.

Οι σχέσεις όμως του Φάτι με τον Ισπανό προπονητή μόνο σε καλό επίπεδο δεν βρίσκονται και ο λόγος είναι ο χρόνος συμμετοχής του ποδοσφαιριστή στην ομάδα τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο μικρός χρόνος συμμετοχής σε συνδυασμός με το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα, χρειάζεται να προχώρησει σε πωλήσεις για να μην υποστεί περαιτέρω κυρώσεις από το FFP, κάνουν τον Φάτι να είναι ένας από τους επικρατέστερους για αποχώρηση.

Θυμίζουμε, ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα της προηγούμενης περιόδου οι μπλαουγκράνα έχουν βάλει στον ποδοσφαιριστή πωλητήριο ύψους 80.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Τσάβι Σίμονς: Η PSV τον θέλει αλλά η Παρί έχει βάλει ειδικό όρο

Απίστευτο! Σ' αυτή την ομαδάρα βρέθηκε κοντά ο Εμπαπέ το 2013

Βέλγιο: Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μαρτίνεζ

News 24/7

24MEDIA NETWORK