Τσάβι Σίμονς: Η PSV τον θέλει αλλά η Παρί έχει βάλει ειδικό όρο

Την παραμονή του Τσάβι Σίμονς στην Αϊντχόφεν επιθυμεί ο προπονητής της ομάδας Ρουντ φαν Νίστελροϊ με το μέλλον του ποδοσφαιριστή να εξαρτάται από τις διαθέσεις της Παρί.

PSG's Xavi Simons controls the ball during the French League One soccer match between Lille and Paris Saint Germain at Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq in Lille, France, Sunday, Feb. 6, 2022. (AP Photo/Michel Spingler)
Ο Τσάβι Σίμονς AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι η ομάδα της Αϊντχόφεν και θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στην ομάδα και στο μέλλον.

Ο λόγος για τον 19χρονο Τσάβι Σίμονς ο οποίος πρόερχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα από τις οποίες τον αγόρασε η Παρί Σεν Ζερμέν, όπου περισσότερο γνωστός έγινε λόγω του Instagram του παρά λόγω των εμφανίσεων του εντός αγωνιστικού χώρου.

Ο νεαρός Ολλανδός αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την PSV αλλά υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιο που αναφέρει πως αν συμπληρώσει κάποιους στόχους που έχουν τεθεί από την Παρί, η Αϊντχόφεν θα αναγκαστεί να καταβάλει 12.000.000 ευρώ για την αγορά του αλλιώς θα επιστρέψει πίσω στο Παρίσι.

Η Αϊντχόφεν και ο ποδοσφαιριστής, πιέζουν ώστε να μην καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό αλλά η Παρί δεν δείχνει διατεθειμένη να τον "χαρίσει" στους Ολλανδούς.

Την επιθυμία του να συνεχίσει να βλέπει τον Τσάβι Σίμονς με την φανέλα της Αϊντχόφεν εξέφρασε σε δηλώσεις του και ο προπονητής της ομάδας, Ρουντ φαν Νίστελροϊ, λέγοντας πως είναι παίκτης "κλειδί" για την ομάδα.

Δείτε το σχετικό tweet

Διαβάστε Περισσότερα

Απίστευτο! Σ' αυτή την ομαδάρα βρέθηκε κοντά ο Εμπαπέ το 2013

Βέλγιο: Ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μαρτίνεζ

Γιουνάιτεντ: Επενδυτές από το Κατάρ έτοιμοι να την αγοράσουν αντί 8 δισ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK