Μπάγερν: Ο Τούχελ μένει χωρίς παίκτες τον Γενάρη και "τρέχει" για μεταγραφές, οι δύο στόχοι

Πώς γίνονται από τώρα προσπάθειες για την απόκτηση ποδοσφαιριστών από το πάνω ράφι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ανέφερε σε δηλώσεις του ο Τόμας Τούχελ.

Μπάγερν: Ο Τούχελ μένει χωρίς παίκτες τον Γενάρη και "τρέχει" για μεταγραφές, οι δύο στόχοι
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου AP

Δύο μεγάλες απώλειες είχε στις τελευταίες μέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Μπάγερν Μονάχου καθώς πούλησε τους Ράιαν Χράβενμπερχ και Μπένζαμιν Παβάρ στις Λίβερπουλ και Ίντερ αντίστοιχα, χωρίς να προχωρήσει σε κάποια άλλη αγορά ποδοσφαιριστή.

Η Μπάγερν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δραστήρια στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και σύμφωνα με τον Τόμας Τούχελ έχει ήδη κυκλώσει κάποιες περιπτώσεις και προσπαθεί να τις κλείσει άμεσα καθώς πολλοί είναι οι ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν λόγω του Copa Africa.

"...Δουλεύουμε πάνω στις μεταγραφές, θα προσπαθήσουμε. Θα χάσουμε πολλούς πάικτες για αρκετές εβδομάδες τον Ιανουάριο λόγω διεθνών τουρνουά. Έχουμε ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μας..."

Θυμίζουμε πως στο στόχαστρο των Βαυαρών βρίσκεται η περίπτωση του μέσου της Φούλαμ, Ζοάο Παλίνια, ενώ για τη θέση του στόπερ εξακολουθεί να εξετάζεται η περίπτωση του Τρέβο Τσαλόμπα της Τσέλσι για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Ντόρτμουντ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αυτό είναι το ποσό μαμούθ που ζητά η Μπρέντφορντ για Τόνεϊ, ποια μεγαθήρια τον θέλουν

Νεϊμάρ: Τα "χαλάει" με Αλ Χιλάλ για το χειρουργείο, αργεί κι άλλο η επιστροφή του

Η Ρεάλ έριξε 30.000.000 ευρώ σε ταλέντο που δεν βγήκε και προσπαθεί να "αναστηθεί" στην Ιταλία

News 24/7

24MEDIA NETWORK