Μπάγερν: Παίρνει ελεύθερο "παιδί" του Νάιγκελσμαν

Τον Κόνραντ Λάιμερ, που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Λειψία, αναμένεται να αποκτήσει ως ελεύθερο η Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι, προλαβαίνοντας τις αγγλικές ομάδες

Bayern's head coach Julian Nagelsmann arrives at the pitch ahead of the Champions League group E soccer match between Bayern Munich and Dynamo Kyiv in Munich, Germany, Wednesday, Sept. 29, 2021. (AP Photo/Matthias Schrader)
Ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν χαμογελαστός στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντιναμό Κιέβου AP

Ακόμα μία μεταγραφή από το γερμανικό πρωτάθλημα φέρεται να ετοιμάζεται να κάνει η ομάδα της Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο λόγος για τον άσο της Λειψίας, Κόνραντ Λάιμερ ο οποίος αγωνίζεται εκεί από το 2017, πραγματοποιώντας μάλιστα, κατά διαστήματα, εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο Αυστριακός, αποτελεί διακαή πόθο του προπονητή της ομάδας Τζούλιαν Νάιγκελσμαν, καθώς τον είχε προπονήσει και όταν βρισκόταν στη Λειψία.

Για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή πάντως σοβαρό ενδιαφέρον έχουν δείξει και αγγλικές ομάδες, οι οποίες' όμως φέρεται πλέον να έχουν αποχωρήσει από τη διεκδίκηση του.

Μάλιστα, ο Λάιμερ αναμένεται να υπογράψει στην ομάδα του Μονάχου ως ελεύθερος, όπως αναφέρει στο Tweet του ο Ρομάνο, καθώς το συμβόλαιο του με την ομάδα της Λειψίας λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε το Tweet του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Χαμός στην Βραζιλία, ο Περέιρα δεν κράτησε την υπόσχεσή του

Χάλαντ: Ο πατέρας του έριξε τη "βόμβα" της πιθανής αποχώρησης

Λαλάνα: Πάτησε να δει στο Google τι εστί Γιούργκεν Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK