Μπάγερν: Το σκι του Νόιερ, αλλάζει τη ζωή κορυφαίου κίπερ του Μουντιάλ 2022

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του τερματοφύλακα της εθνικής Κροατίας, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς φέρεται να δείχνει η Μπάγερν Μονάχου.

Croatia's goalkeeper Dominik Livakovic, celebrates after his teammate Marko Livaja scores his side's second goal during the World Cup group F soccer match between Croatia and Canada, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Sunday, Nov. 27, 2022. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
ο τερματοφύλακας της εθνικής Κροατίας Ντομινικ Λιβάκοβιτς AP

Τις κινήσεις τους σχεδιάζουν οι ομάδες ενόψει των μεταγραφικών περιόδων του χειμώνα και του καλοκαιριού με το Παγκόσμιο Κύπελλο να αποτελεί τον καλύτερο οδηγό γι' αυτές.

Μία από αυτές είναι και η Μπάγερν Μονάχου η οποία σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα που ειδικεύεται στις μεταγραφές, ενδιαφέρεται για την περίπτωση του τερματοφύλακα της εθνικής Κροατίας, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς.

Ο Λιβάκοβιτς είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της πορείας της εθνικής Κροατίας στο τρέχον Μουντιάλ και με τις εμφανίσεις του φέρεται να έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Βαυαρών.

Ο παίκτης βρίσκεται στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ από το 2015 με το συμβόλαιο του με την κροατική ομάδα να λήγει το 2024.

Όλα αυτά ενώ πρόσφατα δημοσίευμα ανέφερε πως η Μπάγερν θα καλύψει με δικό της παίκτη το κενό του τραυματία Νόιερ, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, ο Λιβάκοβιτς δεν είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της εθνικής Κροατίας που απασχολεί την Μπάγερν αφού κάτι αναλογο συμβαίνει και με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας, Γιόσκο Γκβαρντιόλ.

Δείτε το Tweet του δημοσιογράφου

Διαβάστε Περισσότερα

Ρονάλντο: Αίχμες και άτυπο "αντίο" στα Παγκόσμια Κύπελλα στην πρώτη του ανάρτηση

Αλ Νασρ: Μετά τον Ρονάλντο θέλει και "σημαία" της Λίβερπουλ

Μουντιάλ 2022: Ο Πιρς Μόργκαν "έδειξε" τον επόμενο αρχηγό της εθνικής Αγγλίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK