Αλ Νασρ: Μετά τον Ρονάλντο θέλει και "σημαία" της Λίβερπουλ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο φέρεται να δείχνει η Αλ Νασρ σύμφωνα με την MIRROR.

Saudi Arabia's Crown Prince Mohammed bin Salman arrives to attend the APEC Leader's Informal Dialogue with Guests as part of the APEC summit in Bangkok, Thailand, Friday, Nov. 18, 2022. (Rungroj Yongrit/Pool Photo via AP)
Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας (RUNGROJ YONGRIT/POOL PHOTO VIA AP)

Να κάνει όσο το δυνατόν πιο αισθητή την παρουσία στον ποδοσφαιρικό χάρτη θέλει η Αλ Νασρ καθώς μετά την άνευ προηγουμένου πρόταση προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο, δημοσίευμα της αγγλικής MIRROR αναφέρει ότι ενδιαφέρεται και για ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο άσο της ομάδας, Ρομπέρτο Φιρμίνο ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τους κόκκινους τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι ιθύνοντες της Αλ Νασρ θέλουν να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και να τον υπογράψουν ως ελεύθερο.

Πάντως, όπως συμπληρώνει η MIRROR, η Λίβερπουλ μόνο αμέτοχη δε θα παραμείνει στις βλέψεις της Αλ Νασρ και αναμένεται να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Θυμίζουμε ότι ο Φιρμίνο παρά τις εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις δεν έλαβε μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας καθώς δεν κλήθηκε στην τελική 26αδα από τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε.

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλλία: Ο Ντεσάμπ πήρε ασυλία αλλά στο βάθος... Ζιντάν

Μουντιάλ 2022: Ο Πιρς Μόργκαν "έδειξε" τον επόμενο αρχηγό της εθνικής Αγγλίας

Ρονάλντο: Η αδερφή του τον βλέπει σε Μουντιάλ στο άνθος της ηλικίας του

News 24/7

24MEDIA NETWORK