Μπάγερν-Βασιλεία 7-0

Η Μπάγερν δεν είχε διάθεση για αστεία και συντρίβοντας την Βασιλεία με 7-0 πήρε εύκολα την πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπάγερν-Βασιλεία 7-0

Διοργάνωση: Φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ

Σκόρερ: 11' και 81' Ρόμπεν, 42' Μίλερ, 45', 50', 61' και 67' Γκόμεζ

Κίτρινες Κάρτες: Στρέλερ, Καμπράλ, Μπόατενγκ

Κόκκινες κάρτες:-

Διαιτητής: Μαρκ Κλάντεμπεργκ

Γήπεδο: "Αλιάνζ Αρίνα"

Η εικόνα του αγώνα

Προφανώς η ήττα με 1-0 στο πρώτο αγώνα είχε πέσει βαριά στο στομάχι των παικτών της Μπάγερν. Γι' αυτό λοιπόν οι Βαυαροί αποφάσισαν να πιάσουν τον αντίπαλο από το λαιμό και να σφυροκοπήσουν την άμυνά τους από το πρώτο, κιόλας, λεπτό.

Βοήθησε σ' αυτό βέβαια και άθελά της η Βασιλεία η οποία παρατάχθηκε μ' ένα άνετο 4-4-2 αφήνοντας χώρους πίσω. Αλλο που δεν ήθελαν ο Ριμπερί, ο Ρόμπεν και οι υπόλοιποι σταρ της Μπάγερν. Ο δεύτερος άνοιξε το σκορ μόλις στο 11', στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έριξαν λίγο ρυθμούς αλλά το δεύτερο γκολ (με σκόρερ τον Μίλερ) στο 42' και το τρίτο (Γκόμεθ στο 45') ήρθαν να βάλουν τίτλους τέλους στο όποιο ενδιαφέρον.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σ' ένα προσωπικό σόου του Γερμανοϊσπανού ο οποίος βρήκε δίχτυα άλλες τρεις φορές (50', 61'και 67) για να φτάσει στο καρέ και να δώσει θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε το δεύτερο προπωπικό γκολ του Ρόμπεν (81') ενώ το ωραίο ταξίδι της Βασιλείας στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ είχε...οδυνηρό τέλος.

MVP

O Μάριο Γκόμεθ πέτυχε τέσσερα γκολ σε μόλις επτά προσπάθειες. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν φορ;

Kλειδί αγώνα

Το δεύτερο γκολ της Μπάγερν ήρθε μόλις τρία λεπτά πριν από το ημίχρονο και εκμηδένισε τις έτσι και αλλιώς αναιμικές αντιστάσεις της Βασιλείας.

Αδύναμος Κρίκος

Η Βασιλεία παρουσιάστηκε εντελώς ανέτοιμη για να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Κρίμα γιατί μέχρι τώρα είχε κάνει εξαιρετικά παιχνίδια.

Μπάγερν-Βασιλεία 7-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK