"Μπαλωθιές", κορυφή και φουλ για άνοδο ο ΟΦΗ!

Ο ΟΦΗ επικράτησε άνετα με 3-0 των Τρικάλων στην Κρήτη, έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του και "πάτησε" κορυφή, αν και με ένα ματς περισσότερο από τον Άρη.

"Μπαλωθιές", κορυφή και φουλ για άνοδο ο ΟΦΗ!

Όγδοο παιχνίδι στη σειρά που ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν δέχεται γκολ, αλλά νικάει και με άνεση και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Football League, με έναν βαθμό πάνω από τον Άρη (έχει παιχνίδι λιγότερο).

Κόντρα στα Τρίκαλα, οι Κρητικοί επικράτησαν πάλι με το... αγαπημένο τους σκορ, το 3-0, το οποίο έχουν φέρει έξι φορές στα τελευταία οκτώ ματς, χάρη στα δύο τέρματα του Βαφέα και ένα ακόμη από τον Λεάλ.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κομεσίδης, Νάστος, Παπαστεριανός (15' λ. τρ. Βαφέας), Κουτσιανικούλης, Λεάλ (78' Κοέλιο), Μάνος, Βουό (46' Ντίνας).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (70' Ν' Λουντούλου), Κοτσώνης, Βέρτζος, Μάκος, Ανδρεόπουλος, Γροντής, Τσίπρας (77' Τσιάρας), Σαχινίδης, Ζγκούρη (56' Χιντζίδης).

ΟΦΗ και Άρης δείχνουν πως δύσκολα θα χάσουν τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ θα είναι οι δυο τους που θα μονομαχήσουν για τον τίτλο. Η Δόξα από την άλλη που βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 37 βαθμούς, συνέχισε με νίκες επικρατώντας με 2-0 της Καλλιθεάς.

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήραν για την 21η αγωνιστική και ο Απόλλων Πόντου (2-0) στην έδρας της Καρδίτσας, καθώς και ο Παναιγιάλειος με 2-1 κόντρα στον Αιγινιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK