Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι το φαβορί για να κάτσει στον πάγκο ως αντί-Τσάβι

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα η προπονητολογία άναψε εκ νέου και υπάρχει φαβορί για την αντικατάσταση του Τσάβι.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez reacts during the Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Girona at the Olimpic Lluis Companys stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 10, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στην ήττα της Μπαρτσελόνα από την Χιρόνα AP PHOTO/JOAN MONFORT

Πριν από μερικές εβδομάδες το θέμα του προπονητή στην Μπαρτσελόνα είχε λυθεί καθώς η διοίκηση συζήτησε με τον Τσάβι και από κοινού είχαν αποφασίσει να συνεχίσουν μάζι ενώ παλαιότερα ο Καταλανός χαφ είχε πει ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει.

Ωστόσο έχουν ανατραπεί τα πάντα μια και ο Τσάβι προχώρησε σε δηλώσεις που πλήγωσαν τον Ζουάν Λαπόρτα με τον πρόεδρο της Μπάρτσα να σκέφτεται σοβαρά να τελειώσει τον πρώην ποδοσφαιριστή και να προχωρήσει με άλλο προπονητή την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα ισπανικά Μέσα το θέμα έχει προχωρήσει τόσο που η Μπάρτσα μοιάζει να έχει βρει τον επόμενο. Πρόκειται για λύση εκ των έσω και είχε γραφτεί και στο παρελθόν το όνομά του. Ο λόγος για τον παλαίμαχο κεντρικό αμυντικό νυν προπονητή στις ακαδημίες Ράφα Μάρκεζ.

Οι εσωτερικές συζητήσεις στην Μπαρτσελόνα συνεχίζονται και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν εξελίξεις ως προς το μέλλον των δύο ανδρών...


News 24/7

24MEDIA NETWORK