Μπαρτσελόνα: Είναι 17 ετών και "έσβησε" τον Εμπαπέ σαν να έπινε ένα ποτήρι νερό

Τρομερά ώριμη η εμφάνιση από τον νεαρό ο οποίος κοίταξε στα μάτια τον παγκόσμιο πρωταθλητή και τον "ακινητοποίησε".

Barcelona's Pau Cubarsi, right, and Barcelona's Ronald Araujo celebrate after the Champions League, round of 16, second leg soccer match between FC Barcelona and SSC Napoli at the Olympic Stadium in Barcelona, Spain, Tuesday, March 12, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Κίλιαν Εμπαπέ δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ συνολικά η ελάχιστη προσφορά του στον αγώνα "πρόδωσε" τους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις μόνος σου. Αγωνίζεται και ο αντίπαλος και η Μπαρτσελόνα ευτύχησε να έχει στην διάθεσή της την νέα αποκάλυψη από την ακαδημία της Μασία.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League απέναντι στη Νάπολι στον προηγούμενο γύρο, ο Τσάβι επέλεξε με αυτοπεποίθηση ξανά τον Κουμπάρσι. Ο φέρελπις αμυντικός εκτίμησε την κίνηση και ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη του προπονητή του με μια εξαιρετική εμφάνιση στα μετόπισθεν.

Ο 17χρονος δεν έδειχνε να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είχε απέναντί του τον Εμπαπέ και τον απέτρεψε από το να σκοράρει. Αυτός ήταν ο στόχος. Όσο απλό και να ακούγεται, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να προσπεράσει τον νεαρό Κουμπάρσι, ο οποίος αγωνιζόταν επί της ουσίας με μηδενική εμπειρία σε τέτοιου είδους "τελικούς".

Ξεκινώντας ως βασικός την αναμέτρηση, ο Κουμπάρσι έγινε ο νεότερος αμυντικός στην ιστορία του Champions League που ξεκινάει σε προημιτελικό αγώνα. Δεν είναι μόνο το μέλλον του που φαντάζει τόσο λαμπερό, διότι πολύ απλά ό ίδιος έχει ως σημείο εκκίνησης αυτό το υψηλό επίπεδο. Και μόνο η ιδέα της εξέλιξης του παιχνιδιού του και της περαιτέρω ωρίμανσής του προκαλεί δέος...

Η Μπαρτσελόνα νίκησε και θα χρειαστεί στον επαναληπτικό να τελειώσει την δουλειά. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με συλλογική προσπάθεια και συγκέντρωση η ομάδα φαίνεται πως θα μπορέσει να βρει ξανά τα κουμπιά των μπερδεμένων Παριζιάνων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοράτα, απίστευτο: Τον θέλει ξανά πρώην ομάδα του

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έκανε αναφορά σε Λίβερπουλ-Μπάγερν και υπάρχει λόγος

News 24/7

24MEDIA NETWORK