Μπαρτσελόνα: Ερωτας με τον ιταλικό Νότο

Μπαρτσελόνα: Ερωτας με τον ιταλικό Νότο
Τα δίχτυα της στην Ιταλία φαίνεται ότι είναι έτοιμη να ρίξει η Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής. Οι Καταλανοί έχουν...βάλει στο μάτι την γραμμή κρούσης της Λέτσε, η οποία αποτελείται από τον Βαλερί Μπογίνοφ και τον Χαβιέ Σεβαντόν. Οι δύο τελευταίοι αποτελούν ένα από τα πιο πετυχημένα δίδυμα του Καμπιονάτο και αποτελούν "μήλον της Εριδος" για αρκετές ομάδες, όπως οι Αρσεναλ, Ιντερ και Λάτσιο. Ωστόσο οι Καταλανοί δείχνουν να έχουν μπει πιο γερά στο παιχνίδι, αφού στο κυριακάτικο 1-1 της Λέτσε με την Μίλαν είχαν στείλει στο γήπεδο τον Κρίστο Στόιτσκοφ για να κατασκοπεύσει τους δύο παίκτες.

Ο Σεβαντόν μάλιστα ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της ομάδας του, το οποίο ήταν και το 11ο φετινό του στο πρωτάθλημα. Ο 23χρονος Ουρουγουανός εντυπωσίασε τον πρώην άσσο των "μπλαουγκράνα", ο οποίος τον έχρισε μελλοντικό πρωταγωνιστική, αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς. Οσον αφορά τον Μπογίνοφ, ο Στόιτσκοφ ξεκαθάρισε ότι ενδιαφέρει την ομάδα του, η οποία αναμένεται, στο μέλλον, να κινηθεί για την απόκτηση του.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Φρανκ Ράικαρντ είναι ενθουσιασμένος από την ομάδα του και την εμφάνιση της στον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

"Ηταν το καλύτερο έντός έδρας παιχνίδι μας. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και παρά το γεγονός ότι η Ατλέτικο ισοφάρισε καταφέραμε να αντιδράσουμε. Οι παίκτες πιστεύουν πλέον στις δυνατότητες τους και μπορώ να πω ότι βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Αυτή είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την ομάδα και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να πάρουμε μία θέση στην πρώτη τετράδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK