Μπαρτσελόνα: Έτσι λέει "αντίο" στο τέλος της σεζόν ο Τσάβι

Μίνιμουμ δύο τίτλους θεωρούν πως θα έχει στο τέλος της σεζόν η Μπαρτσελόνα, Λαπόρτα και Τσάβι, με το σενάριο που φέρνει τους μπλαουγκράνα άτιτλους στο τέλος της χρονιάς να θέτει προ των ευθυνών του τον Ισπανό προπονητή.

Barcelona club President Joan Laporta, centre and head coach Xavi Hernandez applaud and blow kisses to the fans at the end of a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Mallorca at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 28, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τζουάν Λαπόρτα μαζί με τον Τσάβι AP

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα πως παρά το μέχρι στιγμής κακό αγωνιστικό πρόσωπο η ομάδα θα μπορέσει να ανακάμψει και θα πετύχει τους στόχους της.

Σύμφωνα με την AS, Λαπόρτα και Τσάβι θεωρούν πως η Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν θα καταφέρει να πάρει 2 τίτλους, με έμφαση να δίνεται κυρίως στο Ισπανικό Super Cup, την LaLiga και το Copa del Rey.

Οι δύο άνδρες σε προσωπικές τους συζητήσεις έχουν ξεκαθαρίσει πως ο στόχος αυτός είναι εφικτός και έπειτα η ομάδα να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί στο Champions League εκεί όπου ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά υψηλός.

Θυμίζουμε πως ο Τσάβι πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με την ισπανική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και το μέλλον του θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την πορεία της ομάδας τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σε περίπτωση που ο Ισπανός δεν καταφέρει να οδηγήσει τους μπλαουγκράνα σε κάποιο τρόπαιο τη φετινή σεζόν τότε μοιάζει εξαιρετικά πιθανή η πρόωρη λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών καθώς ήδη δεν είναι λίγοι αυτοί που αναφέρουν πως ο Τσάβι δεν έχει το προπονητικό επίπεδο για να ηγηθεί της προσπάθειας ανάκαμψης της Μπάρτσα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Σίτι, ασταμάτητη: Έκλεισε και το 15χρονο παιδί "θαύμα" της Λιντς

Έμεινε για μία 9ετια στη Ρεάλ, βρέθηκε στα αζήτητα, πλέον επέστρεψε και ετοιμάζεται για τεράστιο βήμα

Βόμβα από τον νέο Μέσι: Είπε "όχι" στην πρόταση ανανέωσης και ετοιμάζει βαλίτσες για Ευρώπη

News 24/7

24MEDIA NETWORK