Βέλγιο: Τα δύο ονόματα έκπληξη για αντί-Μαρτίνεζ

Ο Κομπανί φέρεται να είναι το φαβορί για τη διαδοχή του Μαρτίνεζ στον πάγκο του Βελγίου, ενώ στη λίστα είναι και ο Ρενάρντ.

Belgium's coach Roberto Martinez during the Nations League soccer match between Belgium and Wales at the King Baudouin Stadium in Brussels, Thursday, Sept. 22, 2022. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ στον πάγκο της εθνικής Βελγίου στην αναμέτρηση με την Ουαλία AP

Την απόχωρηση του από τον πάγκο της εθνικής Βελγίου ανακοίνωσε ο, επί μία εξαετία προπονητής της ομάδας, Ρομπέρτο Μαρτίνεζ και ήδη έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα επικρατέστερα ονόματα για τη διαδοχή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN οι Βέλγοι βλέπουν ως τον επικρατέστερο για τη διαδοχή του Ισπανού προπονητή τον νυν τεχνικό της Μπέρνλι, Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος ανέλαβε τη τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας μόλις τον περασμένο Ιούλιο, ενώ προηγουμένως βρισκόταν στον πάγκο της Άντερλεχτ, ομάδα όπου έκανε και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Μετά τον Κομπανί, ο δεύτερος επικρατέστερος, αύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, είναι ο νυν προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, Ερβέ Ρενάρντ, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του αξιοπρόσεκτες επιτυχίες σε πάγκους εθνικών ομάδων.

Διαβάστε Περισσότερα

Τζουντ Μπέλιγχαμ: Φοράει το 22 γιατί είναι ένα τέρας

Μουντιάλ 2022: Ο Ριτσάρλισον προσκύνησε τα πόδια του Ρονάλντο

Απίθανο! Ο 43άρης Πίρλο σκοράρει φαουλάρα και ρίχνει το Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK