Μπαρτσελόνα, μεταγραφές: Οι μπλαουγκράνα κυνηγούν διπλό Πορτογαλικό χτύπημα εφαρμόζοντας την ίδια τακτική

Όλο και πιο κοντά στην απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα την ώρα που προχωράει με γοργούς ρυθμούς και η υπόθεση του Ζοάο Φελιξ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Σε διπλό μέτωπο χτυπάει η Μπάρτσα τις τελευταίες ώρες, έχοντας ως στόχο την ενίσχυση της μετά την αποχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ από το ρόστερ.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ήθελε τους μπλαουγκράνα να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον δανεισμό του Ζοάο Φέλιξ αντί ενός ποσού κοντά στα 10.000.000 ευρώ με τον παίκτη μάλιστα να απορρίπτει δύο προτάσεις από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal.

Όμως η Μπάρτσα δεν μένει εκεί καθώς όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γίνονται προσπάθειες προκειμένου να υπάρξει συμφωνία και με την Μάντσεστερ Σίτι για τον Ζοάο Κανσέλο.

Ο Πορτογάλος μπακ ασκεί πιέσεις προκειμένου να υπάρξει άμεσα συμφωνία, με τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων να μιλούν για δανεισμό με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές πιέζουν τις ομάδες του για να έχουν αίσιο τέλος οι συζητήσεις με την Μπάρτσα να εφαρμόζει την ίδια ακριβώς τακτική καθώς ζητά τον μονοετή δανεισμό των παικτών με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2024.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Τεράστια έκπληξη! Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ποτσετίνο για αντι-Κέπα

Η Τότεναμ πήγε να συζητήσει με την Μπράιτον για τον διάδοχο του Κέιν κι έφυγε ζαλισμένη με τα οικονομικά

Τσέλσι: Ο Λάβια πρώτα υπέγραψε και μετά έκανε βιντεοκλήση με το είδωλό του

News 24/7

24MEDIA NETWORK