Νεϊμάρ: Οι νέες αποκαλύψεις της Βραζιλιάνας οικιακής βοηθού για τις απαράδεκτες ενέργειές του

Νέα στοιχεία γύρω από την υπόθεση με την παράνομη εργασία έδωσε η γυναίκα που κατήγγειλε τον Νεϊμάρ.

Brazil's Neymar attends a press conference before a training session, in Belém, Brazil, Thursday, Sept. 7, 2023. Brazil and Bolivia will compete on Sept. 8 in a South American World Cup qualifiers match. (AP Photo/Bruna Prado)
Ο Νεϊμάρ στη συνέντευξη τύπου της Βραζιλίας AP

Στο επίκεντρο για τους λάθους λόγους βρίσκεται για άλλη μία φορά ο Νεϊμάρ καθώς Βραζιλιάνα οικιακή βοηθός του ζητά αποζημίωση ύψους 368.000 ευρώ επειδή την είχε αδήλωτη και την καλούσε για εργασία 7 φορές την εβδομάδα.

Η Βραζιλιάνα έχει πάρει την νομική οδό προκειμένου να βρει το δικιό της αλλά δεν δίστασε να δώσει νέες λεπτομέρειες στο φως της δημοσιότητας για τις ενέργειες του Βραζιλιάνου σταρ με συνέντευξή της στην πορτογαλική Record.

Συγκεκριμένα, η 35χρονη οικιακή βοηθός ανέφερε σε δηλώσεις της πως την απέλυσαν ξαφνικά λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει δίνοντας της μία μικρή αποζημιώση. Μάλιστα, αυτή η ξαφνική απόλυση την ανάγκασε να μην μπορεί να πληρώσει το ρεύμα με αποτέλεσμα να της το κόψουν.

"...Ξαφνικά με πήρε η γραμματέας και μου είπε πως δεν με χρειάζονται άλλο και θέλουν να σταματήσω. Μου είπαν να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια του Νεϊμάρ. Βρέθηκα χωρίς λεφτά, Μου έκοψαν ακόμη και το ρεύμα για μία εβδομάδα..."

Θυμίζουμε πως η πλευρά του Βραζιλιάνου δεν έχει μιλήσει ξεκάθαρα για τις κατηγορίες της Βραζιλιάνας οικιακής βοηθού.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Παλμέιρας ετοιμάζεται για νέα μεγάλη πώληση με 16χρονο που οργιάζει με την u17 της Βραζιλίας

Η Άρσεναλ βγαίνει στην αγορά για 9αρι και ψάχνει το μπαμ με τον κίλερ της Γιουβέντους

Ο Μπενατιά επιστρέφει στο ποδόσφαιρο με πόστο σε ομάδα με την οποία είχε μηδέν λεπτά συμμετοχής