Μπαρτσελόνα: Ο Τερ Στέγκεν ισοφάρισε ασύλληπτη επίδοση που θυμίζει άλλες εποχές

Σε 23 από τις 30 αναμετρήσεις έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του ο Αντρέ Τερ Στέγκεν ισοφαρίζοντας την επίδοση του Κλαούντιο Μπράβο την σεζόν 2014/2015.

Barcelona's goalkeeper Marc-Andre ter Stegen celebrates after his teammates Franck Kessie scoring their side's second goal during Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, March 19, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα Αντρέ Τερ Στέγκεν AP

Ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος έκανε η Μπαρτσελόνα μετά από τη νίκη με 1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι μπλαουγκράνα πλέον βρίσκονται στο +11 από τη μεγάλη τους αντίπαλο Ρεάλ Μαδρίτης με 8 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, έχοντας ως οδηγό την εκπληκτική τους άμυνα και τον Αντρέ Τερ Στέγκεν ο οποίος ισοφάρισε ένα μεγάλο ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τερματοφύλακας μετά και από το τέλος του αγώνα με την Ατλέτικο έφτασε τα 23 cleen sheets σε μία χρονιά στην LaLiga ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Κλαούντιο Μπράβο από την αγωνιστική περίοδο 2014/2015, με 8 αγωνιστικές λιγότερες.

Την επίδοση αυτή επιβράβευσε και ο Τσάβι λέγοντας πως ο Γερμανός τερματοφύλακας είναι ανάμεσα στους τρεις καλύτερους αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

Δείτε τις δηλώσεις του Τσάβι και την επίδοση του Τερ Στέγκεν

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Καμαβινγκά ενός δισεκατομμυρίου στην Ρεάλ Μαδρίτης

Γιουβέντους: Η μυθική αποζημίωση του Αλέγκρι βάζει εμπόδια στην πιθανή επιστροφή του Ζιντάν

Τ' αποδυτήρια της Μπάγερν σε κρίση, έκαναν "ντου" τα μεγάλα κεφάλια

News 24/7

24MEDIA NETWORK