Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι συμπλήρωσε με τον Γιαμάλ την "αγία πεντάδα" κόστους 1 δις

Ρητρά αποχώρησης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ έβαλε η Μπαρτσελόνα στον Λαμίνε Γιαμάλ, τακτική που ακολούθησε και με τους Γκάβι, Πέδρι, Φάτι και Αραούχο.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez concentrates prior the start of the Spanish Copa del Rey semi final, second leg soccer match between Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Wednesday, April 5, 2023. (AP Photo/Joan Mateu Parra)
Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι AP

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λαμίνε Γιαμάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2026 ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα καταφέρνοντας να χαλάσει τα σχέδια αρκετών ομάδων που πολιορκούσαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Γιαμάλ είναι ο 5ος παίκτης από την νέα γενιά της Μπάρτσα που ανανεώνει πρόωρα το συμβόλαιό του, με τους μπλαουγκράνα να ακολουθούν σε όλες τις περιπτώσεις την ίδια τακτική.

Συγκεκριμένα, τόσο με τον Γιαμάλ όσο και με τους Γκάβι, Πέδρι, Φάτι και Αραούχο, η Μπαρτσελόνα έβαλε ρήτρα αποχώρησης ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, ποσό απαγορευτικό για όποια ομάδα σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτησή τους.

Διαφορετική τακτική είχε ακολουθήσει η Μπαρτσελόνα με την περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ κάτι που στο τέλος πλήρωσε ακριβά καθώς η Παρί έκανε χρήση της ειδικής ρήτρας που υπήρχε στο συμβόλαιό του για τον μήνα Ιούλιο και τον έχασε αντί μόλις 50.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Τσέλσι: Οι μπλε νίκησαν με δύο σκόρερ που είχαν "ξεχάσει" τον δρόμο προς τα δίχτυα

Νεϊμάρ: Σε "χωράφι" θα παίξει η Αλ Χιλάλ για το Champions League Ασίας, το σχόλιο του Βραζιλιάνου

Τσάμπι Αλόνσο: Η Λεβερκούζεν έκανε την κίνηση ματ με τον παίκτη που απογείωσε ο Ισπανός

News 24/7

24MEDIA NETWORK