Μπαρτσελόνα: Πιθανή απομάκρυνση 6 παικτών

Τον κανόνα έσοδα-έξοδα θα ακολουθήσουν οι Καταλανοί στις μεταγραφές του καλοκαιριού, αναμένονται πωλήσεις, τελειώνουν συμβόλαια σημαντικών παικτών.

Barcelona supporters before the Champions League final soccer match between Barcelona and Manchester United at Wembley Stadium, London, Saturday, May 28, 2011. (AP Photo/Alastair Grant)
Barcelona supporters before the Champions League final soccer match between Barcelona and Manchester United at Wembley Stadium, London, Saturday, May 28, 2011. (AP Photo/Alastair Grant) ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο οικονομικά και δυσκολεύεται να αφοσιωθεί πλήρως στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς αυτά τα δύο θέματα είναι αλληλένδετα τα τελευταία χρόνια για τους Μπλαουγκράνα.

Η κίνηση που θα επιχειρήσει να κάνει ο Καταλανικός σύλλογος είναι πως θα πραγματοποιήσει όσες μεταγραφές του επιτρέψουν οι πωλήσεις και οι αποχωρήσεις παικτών και με αυτά τα χρήματα θα προσπαθήσει να ενισχύει την ομάδα του προπονητή που θα αναλάβει το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, δύο σίγουρες αποχωρήσεις είναι αυτές των Σέργκι Ρομπέρτο και Μάρκος Αλόνσο αφού ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους.

Από την άλλη μεριά, παίκτες όπως οι Ραφίνια, Αραούχο, Κρίστενσεν και Κούντε δεν αποκλείεται να παραχωρηθούν αν προκύψουν σημαντικές προτάσεις για αυτούς. Επιπλέον, μια επιθυμία των Ισπανών είναι και η επέκταση της συνεργασίας με τους Ζοάο Φέλιξ και Κανσέλο, λογικά πάλι με την μορφή δανεισμού.

Η Μπαρτσελόνα ανοίγει το καλοκαίρι ένα νέο κεφάλαιο με την αλλαγή προπονητή και, δυστυχώς για εκείνη, δεν θα είναι σε θέση αυτόνομα να βοηθήσει, αλλά θα περιμένει από άλλους να της δώσουν την δυνατότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ομπαμεγιάνγκ προτείνει Κλοπ με κλειστά τα μάτια

Ο Φράνκ Λάμπαρτ ήθελε Μπέλινγχαμ διακαώς

News 24/7

24MEDIA NETWORK