Μπαρτσελόνα: Προσπαθεί να πάρει "τσάμπα" αστέρι του Σιμεόνε

Την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο τσεκάρει η Μπαρτσελόνα, εκτιμώντας πως μπορεί να αγοράσει τον παίκτη από την Ατλέτικο αντί 9.000.000 ευρώ.

Barcelona's head coach Xavi Hernandez gives a thumbs up before a Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Celta Vigo at Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Oct. 9, 2022. (AP Photo/Joan Monfort)
Ο Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα SUNDAY, OCT. 9, 2022. (AP PHOTO/JOAN MONFORT)

Δύσκολο αναμένεται να είναι το ερχόμενο καλοκαίρι για την Μπαρτσελόνα καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα με το FFP θα περιορίσει σημαντικά τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου.

Ο Τσάβι έχει ξεκαθαρίσει ότι κύριο μέλημα είναι η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή στο χώρο της μεσαίας γραμμής ώστε να αναπληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κενό που θα αφήσει η αποχώρηση Μπουσκέτς.

Πάντως, οι Μπλαουγκράνα δεν σταματούν να τσεκάρουν και ποδοσφαιριστές που είτε είναι ελεύθεροι είτε πωλούνται σε "προσιτή" τιμή, με την περίπτωση του Γιανίκ Καράσκο να έχει κερδίσει αρκετούς πόντους το τελευταίο διάστημα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε tweet του ο δημοσιογράφος Τόνι Χουανμάρτι ,λέγοντας μάλιστα πως για τον ποδοσφαιριστή υπήρξαν διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, χωρίς όμως το deal να προχωρήσει.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2024, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Μπάρτσα αγοράζοντάς τον, με ένα ποσό κοντά στα 9.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Βινίσιους: Δύο κορυφαίοι σύλλογοι "χρυσώνουν" την Ρεάλ για να γίνει το μπαμ της χρονιάς

Αλέξις Σάντσες: Μετά την Παρί, τον θέλουν και δύο πρώην ομάδες του

Παρί: Ο Γκαλτιέ άρχισε τα δημόσια παρακάλια στον Κελαϊφί

News 24/7

24MEDIA NETWORK